Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Γλίτωσε με Τσόρι

Σούπερ Λιγκ: Γλίτωσε με Τσόρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/4/2015 22:20
Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο η είσοδος του Τσόρι «αφύπνισε» τους «ερυθρολεύκους» που ισοφάρισαν για το τελικό 2-2 στη Νεα Σμύρνη, ενώ είχαν χαμένο τετ-α-τετ και δοκάρι για να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, σε έναν αγώνα που οι γηπεδούχοι «καίγονταν» για βαθμούς σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έχουν ήδη εξασφαλίσει το πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν με εννιά καινούργια πρόσωπα στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ωστόσο οι αλλαγές του Περέιρα δεν έδειξαν να επηρεάζουν την ομάδα του, η οποία μπήκε δυνατά και δημιούργησε ευκαιρίες για να προηγηθεί στο πρώτο 20λεπτο.

Μήτρογλου (5’, 16’), Φουστέρ (7’) και Φορτούνης (12’) δεν κατάφεραν να σκοράρουν από ευνοϊκή θέση και στο 24’ ο Πανιώνιος πήρε το προβάδσμα με γκολ του Κολοβού. Ο Μπακασέτας βρήκε ωραία τον Μπουμάλ, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού μαζί με τον Κολοβό και την κατάλληλη στιγμή έδωσε τη μπάλα στον Έλληνα άσο, ο οποίος «έγραψε» από κοντά το 1-0.

Η μοναδική στιγμή των «ερυθρόλευκων» μετά το γκολ σημειώθηκε στο 33’ με σουτ του Φουστέρ από πλεονεκτική θέση που όμως δεν ανησύχησε τον Παπαδόπουλο, ενώ στις καθυστερήσεις ο Τσόρι αντικατέστησε τον τραυματία Μποτία.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ολυμπιακός πίεσε για το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο ο Πανιώνιος «χτύπησε» ξανά και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο. Μετά από αντεπίθεση στο 57’, ο Φούντας έδωσε στον Κολοβό και αυτός με τη σειρά του έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Μπουμάλ, ο οποίος νίκησε τον Μέγιερι, «γράφοντας» το 2-0.

Στο 64’ ο Ολυμπιακός γλίτωσε το αυτογκόλ μετά από λάθος του Μέγιερι και δύο λεπτά μετά οι «ερυθρόλευκοι» μείωσαν στο σκορ με τον Μήτρογλου. Ο Τσόρι βρήκε ωραία τον Ελαμπντελαουί και αυτός έκανε το γύρισμα για τον Μήτρογλου, ο οποίος από κοντά μείωσε σε 2-1.

Ο Πανιώνιος δεν πρόλαβε να συνέλθει καθώς δύο λεπτά μετά το γκολ, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Τσόρι. Ο Αργεντινός πήρε τη μπάλα από τη σέντρα, έφτασε μέχρι την περιοχή και έγραψε το 2-2.

Στα υπόλοιπα λεπτά ο Ολυμπιακός πίεσε για το 3-2 και έφτασε κοντά στο γκολ της ανατροπής, έχοντας χαμένο τετ-α-τετ με τον Φορτούνη (89’) και οριζόντιο δοκάρι με σουτ του Μπενίτες (90’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.