Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπενίτεθ: «Ομάδα υψηλού επιπέδου η Ντνίπρο»

Μπενίτεθ: «Ομάδα υψηλού επιπέδου η Ντνίπρο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/4/2015 23:04
Ως ομάδα υψηλού επιπέδου χαρακτήρισε τη Ντνίπρο ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος ζήτησε την προσοχή από τους παίκτες του ενόψει των αγώνων με την ουκρανική ομάδα για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Νάπολι βρίσκεται στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 24χρόνια και η τύχη της… χαμογέλασε στην κλήρωση της Παρασκευής, καθώς οι «παρτενοπέι» απέφυγαν Σεβίλλη και Φιορεντίνα και θα αντιμετωπίσουν την ουκρανική Ντνίπρο.

Η ιταλική ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, ωστόσο ο Ράφα Μπενίτεθ ζήτησε προσοχή από τους παίκτες του, χαρακτηρίζοντας την Ντίπρο ως ομάδα υψηλού επιπέδου που δεν έφτασε τυχαία μέχρι τα ημιτελικά:

«Όταν φτάνεις σε ημιτελικό ευρωπαϊκής οργάνωσης, τότε είσαι ομάδα υψηλού επιπέδου. Οι νίκες της Ντνίπρο απέναντι σε Ολυμπιακό, Άγιαξ και Μπριζ, που ήταν αήττητη μέχρι την Πέμπτη, επιβεβαιώνουν αυτά που λέω. Το ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας δεν αλλάζει τα πράγματα για μας. Το είδαμε και στη φάση των 16 κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας», δήλωσε ο Μπενίτεθ, ο οποίος άμα οδηγήσει την Νάπολι στην κατάκτηση του τίτλου θα γίνει ο πρώτος προπονητής που θα έχει κερδίσει το Γιουρόπα Λιγκ με τρεις διαφορετικές ομάδες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.