Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπαρτσελόνα εναντίον… Γκουαρντιόλα

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπαρτσελόνα εναντίον… Γκουαρντιόλα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/4/2015 13:27
Την πρώην ομάδα του θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς η Μπάγερν θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Μπαρτσελόνα για μια θέση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ρεάλ εναντίον Γιουβέντους το άλλο ζευγάρι.

Μπαρτσελόνα-Μπάγερν και Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα δύο μεγάλα ζευγάρια που ανέδειξε η κλήρωση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ξεχωρίζει φυσικά η αναμέτρηση των Καταλανών με τους Βαυαρούς, όπου ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του με στόχο να οδηγήσει τη Μπάγερν ξανά στον τελικό μετά από δύο χρόνια.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά στα ημιτελικά το 2013, όπου η μετέπειτα πρωταθλήτρια Μπάγερν είχε διαλύσει με συνολικό σκορ 7-0 την Μπαρτσελόνα. Στα αξιοσημείωτα ότι ο Τιάγκο Αλκάνταρα θα επιστρέψει ως αντίπαλος στο «Καμπ Νου» και θα αντιμετωπίσει τον αδερφό του, Ραφίνια.

Στο άλλο ζευγάρι, η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους για πρώτη φορά μετά τις μονομαχίες τους στη φάση των ομίλων την περασμένης σεζόν. Η «βασίλισσα» είχε κερδίσει με 2-1 στο «Μπερναμπέου» ενώ το δεύτερο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο 2-2. Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Μοράτα στο «Μπερναμπέου» ως παίκτης της Γιουβέντους.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 5-6 Μαΐου σε Βαρκελώνη και Τορίνο και οι επαναληπτικοί στις 12-13 του ίδιου μήνα. Ο τελικός θα γίνει το Σάββατο 6 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Τα ζευγάρια:

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν
Γιουβέντους- Ρεάλ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.