Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος για Μπαρτσελόνα στο Παρίσι

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος για Μπαρτσελόνα στο Παρίσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2015 23:41
Με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η Μπαρτσελόνα! Οι «μπλαουγκράνα» κέρδισαν με 3-1 την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι και απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης. Νειμάρ (18') και Σουάρες (67', 79') τα γκολ, μείωσε με αυτογκόλ του Ματιέ (82') η Παρί.

Αγκαλιά με την πρόκριση είναι η Μπαρτσελόνα! Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έκαναε επίδειξη δύναμης μέσα στο σπίτι της Παρί (3-1) και θα πρέπει να γίνουν τρομερά πράγματα στον επαναληπτικό του «Καμπ Νου» για να χάσει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρωταγωνιστής των «μπλαουγκράνα» ήταν ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (67’, 79’), εκθέτοντας τον Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος αντικατέστησε στο 21’ τον τραυματία Σίλβα. Το πρώτο γκολ πέτυχε στο 18’ ο Νεϊμάρ, ενώ η Παρί, που έπαιζε χωρίς τους Ζλάταν, Βεράτι και Μότα, έμεινε ζωντανή για την πρόκριση χάρη στο αυτογκόλ του Ματιέ (82’).

Τσάμπιονς Λιγκ: Θρίαμβος για Μπαρτσελόνα στο Παρίσι
Η Μπαρτσελόνα πήρε από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο η πρώτη φάση άνηκε στους γηπεδούχους. Μετά από αντεπίθεση των Γάλλων στο 8ο λεπτό, ο Ματουϊντί γύρισε ωραία στον Παστόρε μέσα στην περιοχή, ωστόσο ο Αργεντινός δεν βρήκε καλά τη μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και στο 14’ «άγγιξαν» το 1-0, με τον Μέσι να τραντάζει το δοκάρι του Σιρίγκου με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής. Αυτή ήταν η προειδοποιητική βολή των Καταλανών, καθώς στο 19’, ο Αργεντινός έβγαλε μόνο του τον Νεϊμάρ και ο Βραζιλιάνος νίκησε σε τετ-α-τετ τον Ιταλό γκολκίπερ, «γράφοντας» το 1-0.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την Παρί η οποία έχασε με τραυματισμό τον Σίλβα, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 21’ από τον Νταβίντ Λουίζ που προέρχονταν από τραυματισμό. Η Μπαρτσελόνα είχε καλή στιγμή στο 26’ με σουτ του Νεϊμάρ που μπλόκαρε ο Σιρίγκου και τρία λεπτά μετά η Παρί έφτασε κοντά στο 1-1, με τον Μασεράνο να κάνει σωτήριο τάκλιν σε κάθετη του Καβάνι προς τον Παστόρε, ο οποίος έβγανε σε τετ-α-τετ με τον Τερ Στέγκεν.

Η Παρί μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και είχε δύο καλές στιγμές με σουτ των Παστόρε (49’) και Ραμπιό (51’), ωστόσο στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα κέρδισε μέτρα και το 69’ έφτασε σε 2ο γκολ μετά από όμορφη προσωπική ενέργεια του Σουάρες. Ο Ουρουγουανός απέφυγε Λουίζ και Μαρκίνιος και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 των Καταλανών.

Τρία λεπτά μετά το γκολ, η Παρί «άγγιξε» το 2-1, με τον Τερ Στέγκεν να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Καβάνι και στο 79’ ο Σουάρες «χτύπησε» ξανά. Ο Ουρουγουανός εξέθεσε ξανά τον Λουίς και με πανέμορφο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σιρίγκου. Ωστόσο η Παρί κατάφερε να μειώσει στο 82’ με αυτογκόλ του Ματιέ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από σουτ του Φαν ντερ Βιλ.

Μάλιστα στο 89’ Καβάνι και Ματουιντί είχαν διπλή ευκαιρία για το 3-2, ενώ στις καθυστερήσεις ο Σιρίγκου απόκρουσε την εκτέλεση φάουλ του Μέσι, κρατώντας το 3-1 μέχρι το φινάλε.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.