Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ετοιμάζεται για φιέστα

Σούπερ Λιγκ: Ετοιμάζεται για φιέστα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/4/2015 21:05
Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-1 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή, ξέφυγαν με +11 από τον 2ο Παναθηναϊκό και θέλουν ακόμα τρεις βαθμούς για να «κλειδώσουν» το 42ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Μπενίτες (9’), Χάρα (10’) και Μιλιβόγιεβιτς (44’) τα γκολ, μείωσε στο 12’ ο Μπαϊκαρά για τους γηπεδούχους.

Ετοιμάζεται για… φιέστα ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες κέρδισαν με 3-1 τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και με νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό την Κυριακή στο «Καραϊσκάκη» θα εξασφαλίσουν και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη χάρη σε γκολ των Μπενίτες (9’), Χάρα (10’) και Μιλιβόγιεβιτς (44’), με τον Τσόρι να μοιράζει δύο ασίστ. Μείωσε με Μπαϊκαρά (13’) ο Πανθρακικός, ο οποίος έμεινε στους 34 βαθμούς και συνεχίζει την προσπάθεια για την παραμονή.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εντυπωσιακό στην Κομοτηνή καθώς μέχρι το 12ο λεπτό είχαν σημειωθεί τρία γκολ! Στο 9ο λεπτό ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει προβάδισμα με ωραίο γκολ του Μπενίτες, ο οποίος προσπέρασε τον Εμπόου και νίκησε με πλασέ τον Αθανασιάδη, «γράφοντας» το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 10' ο Χάρα διπλασίασε το προβάδισμα των «ερυθρόλευκων» με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής και λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Πανθρακικός είχε καλή στιγμή για να μειώσει με σουτ του Ιγκόρ!

Ωστόσο στο 12' οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς με όμορφο γκολ του Μπαϊκαρά! Ο άσος των γηπεδούχων πέρασε Μποτία και Σιόβα και στη συνέχεια νίκησε με πλασέ τον Ρομπέρτο, μειώνοντας σε 2-1. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, έχοντας καλές στιγμές με σουτ του Μπενίτες και κεφαλιά του Σιόβα στο 15ο λεπτό. Τρία λεπτά μετά ο Αθανασιάδης έδιωξε με γροθιές τη σέντρα του Χάρα, η οποία κόντραρε στον Βιγιαφάνε, ενώ στο 25’ ο γκολκίπερ των γηπεδούχων μπλόκαρε το σουτ του Ντοσεβί. Στον αντίποδα, ο Πανθρακικός είχε καλή στιγμή στο 34’ με άστοχο σουτ του Μπαϊκαρά ενώ στο 40’ ο Μαζουάκου γλίτωσε τη δεύτερη κίτρινη μετά από φάουλ στον σκόρερ των γηπεδούχων.

Ένα λεπτό μετά ήρθε το 3ο γκολ του Ολυμπιακού με σκόρερ τον Μιλιβόγιεβιτς. Μετά από κόρνερ του Τσόρι, ο Σέρβος σηκώθηκε ψηλά και «έγραψε» το 3-1 με κεφαλιά, σκοράροντας ξανά μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά σε ακόμα ένα γκολ, δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της επανάληψης, με τον Αθανασιάδη να αποκρούει με δυσκολία το σουτ του Μπενίτες. Δύο λεπτά μετά ο Πανθρακικός «άγγιξε» το 2-3, με τον Ρομπέρτο να σώζει τους «ερυθρόλευκους». Μετά από λάθος του Μιλιβόγιεβιτς, ο Κάσες πήρε τη μπάλα, ωστόσο ο Ισπανός νικήθηκε σε τετ-α-τετ με τον πορτιέρο του Ολυμπιακού, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει το σκορ για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι γλίτωσαν το γκολ και στα υπόλοιπα λεπτά διαχειρίστηκαν το υπέρ τους προβάδισμα. Η ομάδα του Περέιρα δεν απειλήθηκε και θα μπορούσε να πετύχει ένα 4ο γκολ. Στο 66’ και στο 71' ο Αθανασιάδης απόκρουσε τα σουτ των Χάρα και Μπενίτες ενώ στο 70’ ο Εμπόου έδιωξε στη γραμμή το πλασέ του Φουστέρ.

Τίποτα δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά, με τους «ερυθρόλευκους» να φεύγουν με το τρίποντο από την Κομοτηνή και να ετοιμάζονται για φιέστα απέναντι στον Λεβαδειακό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.