Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε και ελπίζει ακόμα για τετράδα η Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκησε και ελπίζει ακόμα για τετράδα η Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/4/2015 00:40
Στο κόλπο για την 4η θέση μπήκε ξανά η Λίβερπουλ, η οποία κέρδισε με 2-0 τη Νιούκαστλ στο «Άνφιλντ» και μείωσε στο -4 τη διαφορά της από την 4η Μάντσεστερ Σίτι.

Μετά από δύο σερί ήττες στα ντέρμπι με Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, η Λίβερπουλ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Οι «κόκκινοι» νίκησαν με 2-0 τη Νιούκαστλ στο «Άνφιλντ» και μπορούν ακόμα να ελπίζουν για την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, μειώνοντας στο -4 τη διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι (που ουσιαστικά είναι -5 αφού στις ισοβαθμίες οι «πολίτες» έχουν διαφορά 20 τερμάτων από τη Λίβερπουλ).

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 9ο λεπτό με όμορφη ενέργεια και τελείωμα από τον Στέρλινγκ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι, κυκλοφορούσαν όμορφα τη μπάλα, όμως τα χαλούσαν στην τελική πάσα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ.

Όλα αυτά μέχρι το 35’, όπου η Λίβερπουλ έπαθε… μπλακ άουτ. Η Νιούκαστλ ανέβασε την απόδοση της, φώναξε δίκαια για πέναλτι στο 38’ σε μαρκάρισμα του Λόβρεν στον Πέρεθ, ενώ στο 45’ ο Μινιολέ πραγματοποίησε μεγάλη απόκρουση σε κεφαλιά του Ισπανού άσου.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Αμπέιντ είχε νέα καλή στιγμή για το γκολ της ισοφάρισης, ενώ η εικόνα δεν άλλαξε στο ξεκίνημα της επανάληψης, με την Νιούκαστλ να είχε την υπεροχή, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Η Λίβερπουλ δεν πατούσε καλά στο δεύτερο μέρος ωστόσο λίγο έλλειψε να πετύχει δεύτερο γκολ στο 56’, όταν μετά από τσαφ του Τέιλορ, ο Στέρλινγκ αστόχησε ολομόναχος απέναντι στον Κρουλ.

Οι «κόκκινοι» δεν πλήρωσαν το κακό τους πρόσωπο και στο 70’ «κλείδωσαν» τη νίκη, με τον Άλεν να διαμορφώνει το τελικό 2-0 με ωραίο σουτ, έπειτα από λάθος διώξιμο του Γουίλιαμσον.

Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με τον Σισοκό να αποβάλλεται στο 83’ για σκληρό φάουλ στον Λούκας, ενώ στα αξιοσημείωτα του αγώνα το χειροκρότημα του κόσμου της Λίβερπουλ στην είσοδο του Γιόνας Γκουτιέρες στην αναμέτρηση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.