Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντσελότι: «Πρόβλημα να αντιμετωπίζεις τον Σιμεόνε»

Αντσελότι: «Πρόβλημα να αντιμετωπίζεις τον Σιμεόνε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/4/2015 19:36
Το εγκώμιο του Ντιέγκο Σιμεόνε έπλεξε ο Κάρλο Αντσελότι μια ημέρα πριν την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Ατλέτικο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ρεάλ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την Ατλέτικο στις έξι φορές που οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τη φετινή σεζόν και ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντιέγκο Σιμεόνε πριν τη μονομαχία τους για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Τι μπορώ να πω για τον Σιμεόνε; Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, μου αρέσει πολύ. Έχει αποδείξει ότι είναι ένας από τους καλύτερους του κόσμου. Είναι τιμή μου να τον αντιμετωπίζω αλλά κι ένα μεγάλο πρόβλημα γιατί θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να βρούμε τρόπο για να νικήσουμε την ομάδα του».

Η Ρεάλ αγνοεί τη νίκη κόντρα στην Ατλέτικο από τον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Αντσελότι να δηλώνει: «Το γκολ του Ράμος ήταν αξέχαστο γιατί μας επέτρεψε να κερδίσουμε ένα τόσο σημαντικό τρόπαιο. Όμως αυτό ανήκει στο παρελθόν. Συγκεντρωνόμαστε στο παρόν και στο πως θα κερδίσουμε ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ».

Όσο για την κατάσταση του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Εϊμπάρ, ο Αντσελότι ανέφερε: «Ο Μπέιλ είναι καλά. Είναι 100% έτοιμος. Έχω όλη την ομάδα διαθέσιμη για το αυριανό παιχνίδι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.