Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/4/2015 20:32
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της πόλης. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν με 4-2 την Μάντσεστερ Σίτι στο «Όλντ Τράφορντ», πήραν την 6η σερί νίκη τους και έβαλαν τέλος στα όνειρα τίτλου για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Μετά από τέσσερις σερί ήττες σε ντέρμπι του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε με 4-2 της Σίτι στο «Όλντ Τράφορντ» και ξέφυγε με +4 στην 3η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ντέρμπι ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ, καθώς η Σίτι πήρε το προβάδισμα μόλις στο 8ο λεπτό με γκολ του Αγκούερο. Ωστόσο η Γιουνάιτεντ δεν πτοήθηκε και απάντησε άμεσα, με τον Γιανγκ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 14’. Από τα πόδια του Γιανγκ ξεκίνησε και το 2ο γκολ των γηπεδούχων στο 27’, με τον Άγγλο να βγάζει την σέντρα και τον Φελαϊνί να «γράφει» το 2-1 με κεφαλιά.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς, δημιούργησαν ευκαιρίες για 3ο γκολ και το πέτυχαν στο 67’ με τον Μάτα, ο οποίος «έγραψε» το 3-1 μετά από ασίστ του Ρούνεϊ, αν και το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί ως οφσάιντ.

Έξι λεπτά μετά ο Σμόλινγκ ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, έπειτα από νέα ασίστ του Γιάνγκ, βάζοντας το όνομα του στον πίνακα των σόρερ. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 89’ ο Αγκουέρο, με την Γιουνάιτεντ να παίρνει τη μεγάλη νίκη και να ξεφεύγει με +4 στην 3η θέση, διατηρώντας παράλληλα το -1 από την 2η Άρσεναλ.

Στον αντίποδα, η Σίτι γνώρισε την 3η ήττα της στα πέντε τελευταία παιχνίδια και αποχαιρέτησε τις όποιες ελπίδες που είχε για τον τίτλο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.