Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Απόδραση στο 88’ για Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Απόδραση στο 88’ για Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/4/2015 17:30
Με γκολ του Φάμπρεγκας στο 88’, η Τσέλσι κέρδισε με 1-0 την ΚΠΡ στο «Λόφτους Ρόουντ» και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, διατηρώντας το +7 από τη 2η θέση πριν τα ντέρμπι με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ.

Η Τσέλσι πραγματοποίησε απογοητευτική εμφάνιση κόντρα στη… γειτόνισσα ΚΠΡ, ωστόσο με γκολ του Φάμπρεγκας στο 88’, έφυγε με τη νίκη (1-0) από το «Λόφτους Ρόουντ» και ξέφυγε ξανά στο +7 από τη 2η Άρσεναλ, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο από τους «κανονιέρηδες».

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έπαιζε χωρίς τους τραυματίες Ντιέγκο Κόστα και Ρεμί και τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στην σκληροτράχηλη ΚΠΡ, ωστόσο κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο της σουτ στην εστία!

«Χρυσός» σκόρερ για τους «μπλε» ήταν ο Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος διαμόρφωσε το 1-0 με πλασέ στο 88’, χαρίζοντας την υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Πρέμιερ Λιγκ: Απόδραση στο 88’ για Τσέλσι (video)
Η Τσέλσι είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 8ο λεπτό, με τον Γουίλιαν να σημαδεύει το δοκάρι του Γκριν με σέντρα-σουτ. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν ανάλογη για τους «μπλε», καθώς η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο δεν μπορούσε να βρει τον τρόπο για να διασπάσουν την άμυνα της ΚΠΡ.

Μάλιστα στο 44’ οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή με σουτ του Οστιν που απόκρουσε ο Κουρτουά, ενώ ένα λεπτό μετά ο Φάμπρεγκας αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, έπειτα από σέντρα του Ντρογκμπά.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με την Τσέλσι να είχε «φλύαρη» κατοχή, καθώς δεν μπορούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων. Μάλιστα στο 63’ η ΚΠΡ «άγγιξε» το γκολ, με τον Κουρτουά να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Φίλιπς.

Στο 83’ ο Βέλγος πορτιέρο απόκρουσε και το σουτ του Όστιν, κρατώντας «όρθια» την Τσέλσι, η οποία κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης στο 88’.

Μετά από ωραία συνεργασία του Αζάρ με τον Οσκάρ, η μπάλα έφτασε στον Φάμπρεγκας, ο οποίος με δυνατό πλασέ στην περιοχή, νίκησε τον Γκριν, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0. Αυτό ήταν το 100ο γκολ της Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, με τους «μπλε» να ξεφεύγουν ξανά με +7 από τη 2η Άρσεναλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.