Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα η Μπάγερν, «καθάρισε» τη Ντόρτμουντ η Γκλάντμπαχ

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα η Μπάγερν, «καθάρισε» τη Ντόρτμουντ η Γκλάντμπαχ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2015 20:04
Με τους Λεβαντόφσκι και Μίλερ να πετυχαίνουν γκολάρες, η Μπάγερν κέρδισε με 3-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Μόναχο και ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Πόρτο στο «Ντραγκάο».

Παρά τις αρκετές απουσίες της Μπάγερν (στον πάγκο βρίσκονταν μόλις τέσσερις παίκτες), οι Βαυαροί επέστρεψαν στις εντός έδρας νίκες, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κέρδισε άνετα με 3-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Μόναχο, με τον Τιάγκο να επιστρέφει στο βασικό σχήμα και να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση.

Πρωταγωνιστής για τους Βαυαρούς ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 14’ με τρομερό γκολ, το οποίο θα έπρεπε να ακυρωθεί όμως ως οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες έχοντας και δοκάρι με τον Γκέτσε (62’) για δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχε στο 66’ ο Λεβαντόφσκι, «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του.

Ο Πολωνός φορ «άγγιξε» το χατ-τρικ στο 76’, σημαδεύοντας το δοκάρι της Άιντραχτ και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 82’ ο Μίλερ, πετυχαίνοντας ένα πολύ δύσκολο γκολ από πλάγια θέση.

Νίκησε τη Ντόρτμουντ η Γκλάντμπαχ, γκέλα η Σάλκε


Μπουντεσλίγκα: Τριάρα η Μπάγερν, «καθάρισε» τη Ντόρτμουντ η Γκλάντμπαχ
Ακόμα ένα βήμα για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Γκλάντμπαχ, η οποία κέρδισε με 3-1 την Ντόρτμουντ στο «Μπορούσια Παρκ» και ξέφυγε με +11 από την 5η Σάλκε.

Ο αποκλεισμός-σοκ από τη Μπίλεφελντ στο Κύπελλο δεν επηρέασε την Γκλάντμπαχ, η οποία χρειάστηκε 28’’ για να προηγηθεί απέναντι στην Ντόρτμουντ χάρη σε γκολ του Βεντ.

Οι Βεστσφαλοί πραγματοποίησαν κακή εμφάνιση και στο 32’ η Γκλάντμπαχ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ του Ράφαελ, έπειτα από εξαιρετική κούρσα του Χέρμαν.

Στο 67’ ο Νορντβάιτ ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, με την Ντόρτμουντ να μειώνει απλώς στο 77’ με τέρμα του Γκουντογκάν. Αυτή ήταν η 2η σερί ήττα για την ομάδα του Κλοπ που ισοβαθμεί με την Χέρτα στην 10η θέση με 33 βαθμούς (στο -6 από την 6η θέση).

Τη διαφορά δύο βαθμών από την 3η Γκλάντμπαχ διατήρησε η Λεβερκούζεν, η οποία κέρδισε με 3-2 στην έδρα της Μάιντς, ξεφεύγοντας μάλιστα με +10 από την 5η Σάλκε, μετά την ισοπαλία (0-0) των «βασιλικών μπλε» κόντρα στη Φράιμπουργκ.

Τέλος, νίκη-«ανάσα» για τη Πάντερμπορν, η οποία κέρδισε με 2-1 την Άουγκσμπουργκ και ανέβηκε προσωρινά στην 16η θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.