Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκησε και… περιμένει η Ρεάλ (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκησε και… περιμένει η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2015 18:56
Η Ρεάλ κέρδισε άνετα με 3-0 την Ειμπάρ στο «Μπερναμπέου» και μειώσει προσωρινά στο -1 τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα, περιμένοντας πλέον τα… ευχάριστα από το «Σάντσες Πιθχουάν», όπου οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν τη Σεβίλλη.

Λίγες ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την Ατλέτικο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ κέρδισε με 3-0 την Εϊμπάρ στη Μαδρίτη και μείωσε στο -1 τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα, ελπίζοντας πλέον σε απώλεια των «μπλαουγκράνα» στην έδρα της Σεβίλλη.

Ο Κάρλο Αντσελότι θέλησε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς ενόψει του αγώνα με τους «ροχιμπλάνκος», ωστόσο αυτό δεν επηρέασε τη «βασίλισσα», η οποία «καθάρισε» σε δέκα λεπτά την υπόθεση νίκη.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 21ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έπειτα από 347 ημέρες και 57 εκτελέσεις. Τη… σκυτάλη πήρε στο 31’ ο Τσιτσαρίτο, ο οποίος ξεκίνησε βασικός και «έγραψε» το 2-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ από τις 29 Οκτωβρίου.

Η Εϊμπάρ δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 83’ ο Χεσέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 σκοράροντας μετά από ωραία ενέργεια και διαγώνιο σουτ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.