Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έμεινε ζωντανή με Ρονάλντο η Ρεάλ (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έμεινε ζωντανή με Ρονάλντο η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2015 01:02
Με πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο (γκολ και ασίστ), η Ρεάλ κέρδισε με 2-0 τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο «Βαγιέκας» και μείωσε ξανά στο -4 τη διαφορά της από την Μπαρτσελόνα.

Λίγες ημέρες μετά το εντυπωσιακό 9-1 κόντρα στην Γρανάδα, η Ρεάλ δυσκολεύτηκε στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 και να μείνει ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο.

Πρωταγωνιστής για τη «βασίλισσα» ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι ο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άσος άνοιξε το σκορ στο 68ο λεπτό με κεφαλιά-ψαράκι, ενώ πέντε λεπτά μετά έδωσε την ασίστ για το γκολ του Χάμες, ο οποίος με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 2-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ μετά τον τραυματισμό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως με το γκολ που σημείωσε, ο Ρονάλντο έφτασε τα 300 τέρματα με τη φανέλα της Ρεάλ, κάτι που έχουν πετύχει μόνο οι Ντι Στέφανο (307) και Ραόυλ (323).

Αυτή ήταν η 50η νίκη του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ σε παιχνίδι πρωταθλήματος αλλά και η 14η συνεχόμενη της «βασίλισσας» απέναντι στην ίδια αντίπαλο (Ράγιο Βαγιεκάνο), επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στο ισπανικό πρωτάθλημα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.