Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Στα πέναλτι η Μπάγερν, αποκλεισμός-σοκ για Γκλάντμπαχ (video)

Κύπελλο Γερμανίας: Στα πέναλτι η Μπάγερν, αποκλεισμός-σοκ για Γκλάντμπαχ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/4/2015 00:29
Η Μπάγερν έμεινε στο 0-0 με την Λεβερκούζεν σε κανονική διάρκεια και παράταση στη «Μπάι Αρίνα» και χρειάστηκε τα πέναλτι (5-3) για να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Αποκλεισμός-σοκ για Γκλάντμπαχ (1-1, 5-4 στα πέναλτι από Μπίλεφελντ).

Μετά την Ατλέτικο στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λεβερκούζεν αποκλείστηκε σε ακόμα μια διοργάνωση στη διαδικασία των πέναλτι. Οι «ασπιρίνες» το πάλεψαν κόντρα στη Μπάγερν, οδηγώντας το παιχνίδι στη «ρώσικη ρουλέτα» μετά το 0-0 σε 120 λεπτά αγώνα, ωστόσο εκεί οι Βαυαροί πήραν την πρόκριση με 5-3 χάρη στην απόκρουση του Νόιερ στην εκτέλεση του Ντρμιτς.

Η Μπάγερν, που έπαιζε χωρίς τους Ρόμπεν, Ριμπερί, Αλάμπα και Σβάινστάιγκερ, είχε την μοναδική κλασσική ευκαιρία στο πρώτο μέρος με σουτ του Μίλερ από την περιοχή που έδιωξε εντυπωσιακά ο Λένο στο 40’.

Στην επανάληψη, οι Βαυαροί κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 60’ με γκολ του Λεβαντόφσκι που ακύρωσε λανθασμένα ο διαιτητής, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Πολωνός επιθετικός δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε τετ-α-τετ με τον Λένο.

Στον αντίποδα, η Λεβερκούζεν είχε μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπραντ, Μπέντερ και Μπελαραμπί στις καθυστερήσεις για να πάρει την πρόκριση, με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο, η Μπάγερν είχε τεράστια ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα, με τον Γκέτσε να αστοχεί εξ’ επαφής στο 98’, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν σημαντική στιγμή στο 119’ με τον Μπραντ.

Η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου η Μπάγερν ευστόχησε σε όλα, ενώ ο Νόιερ απόκρουσε την εκτέλεση του Ντρμιτς, χαρίζοντας στην ομάδα του την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Η διαδικασία των πέναλτι: Μίλερ 1-0, Ντρμιτς 1-0 (απόκρουση Νόιερ), Λεβαντόφσκι 2-0, Μπέντερ 2-1, Αλόνσο 3-1, Κάστρο 3-2, Γκέτσε 4-2, Τσαλχάνογλου 4-3, Τιάγκο 5-3

Αποκλεισμός-σοκ για Γκλάντμπαχ


Η έκπληξη σημειώθηκε στο Μπίλεφελντ, εκεί όπου η Αρμίνια πέταξε εκτός την Γκλάντμπαχ περνώντας στα πέναλτι (1-1 κ.α, 5-4 πεν.).

Οι γηπεδούχοι, που αγωνίζονται στην 3η κατηγορία, πήραν το προβάδισμα στο 26ο λεπτό με γκολ του Γιούνγκλας. Η Γκλάντμπαχ κατάφερε να απαντήσει στο 36’ με πέναλτι του Κρουζ, ωστόσο δεν μπόρεσε στα υπόλοιπα λεπτά να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να πάρει την πρόκριση.

Το 1-1 δεν άλλαξε στο έξτρα χρόνο της παράτασης και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου η Αρμίνια «σφράγισε» το εισιτήριο με 5-4.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.