Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γ’ Εθνική: Ο Άρης είναι εδώ!

Γ’ Εθνική: Ο Άρης είναι εδώ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2015 18:15
Ζωντανός για την άνοδο στη Football League έμεινε ο Άρης. Οι «κίτρινοι» με γκολ του Γκόλια (50’) κέρδισαν με 1-0 τον Πανσεραϊκό στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» και μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στον ένα βαθμό.

Σπουδαία νίκη στη μάχη για την άνοδο πανηγύρισε ο Άρης. Οι Θεσσαλονικείς νίκησαν με 1-0 τον Πανσεραϊκό στο ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» και μείωσαν την απόστασή τους από την κορυφή στον έναν βαθμό.

Οι «κίτρινοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν κατάφεραν να σκοράρουν, κάτι που ωστόσο πέτυχαν στο ξεκίνημα της επανάληψης με γκολ του Γκόλια στο 50’. Μετά από κεφαλιά του Καλογέρη, ο Γκόλιας κατέβασε τη μπάλα στην περιοχή και «έγραψε» το 1-0 με ωραίο σουτ.

Σουνάς και Ν΄Λουντούλου είχαν δύο σημαντικές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ και στο 66’ τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Άρη, όταν ο Ολίσε άφησε τον Πανσεραϊκό με δέκα παίκτες.

Ο Άρης έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να «κλειδώσει» τη νίκη, με τον Ν’ Λουντούλου να σημαδεύει το δοκάρι του Ανδρούτσου στο 71’, ενώ στο 83’ ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων απόκρουσε εντυπωσιακά τη κεφαλιά-ψαράκι του Πόι.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Άρη να παίρνει τη νίκη και να μειώνει στο -1 την μεταξύ τους διαφορά πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε. Στο -1 από την κορυφή βρίσκεται και η Καβάλα, η οποία κέρδισε με 3-1 τον Άρη Ακροποτάμου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.