Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν Χαάλ: «Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Φαν Χαάλ: «Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2015 18:44
Αισιόδοξος πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί ακόμα να κατακτήσει το πρωτάθλημα εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Φαν Χαάλ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι, που έχει και παιχνίδι λιγότερο από τους «κόκκινους διαβόλους», ωστόσο ο Λουίς Φαν Χαάλ τόνισε πως η ομάδα του έχει ακόμα πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο:

«Μπορούμε ακόμα να κατακτήσουμε τον τίτλο. Έχουμε μαθηματικές ελπίδες», δήλωσε ο Φαν Χαάλ ο οποίος αναφέρθηκε στη μάχη της τετράδας: «Πετύχαμε μια καθοριστική νίκη απέναντι στη Λίβερπουλ όμως η μάχη για την τετράδα είναι ακόμα ανοιχτή. Λίβερπουλ και Τότεναμ παραμένουν στο κυνήγι για την 4η θέση».

Όσον αφορά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε: «Πίστευα πως μετά την νίκη κόντρα στην Λίβερπουλ, δεν θα μας βοηθούσε η διακοπή για τις Εθνικές. Όταν βλέπω όμως τους παίκτες μου να παίζουν με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Επιβεβαιώνεται η πολύ καλή άποψη που έχω για αυτούς».

Ο Φαν Χαάλ έπλεξε στη συνέχεια το εγκώμιο του Φελαϊνί, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ στα δύο παιχνίδια με την Εθνική Βελγίου:

«Είχα ακούσει πάρα πολλά αλλά τον γνώρισα εδώ. Από την πρώτη προπόνηση έκανε ότι του ζητούσα και όποτε δεν ήταν τραυματίας ή άρρωστος, πάντα ήταν βασικός στην ομάδα. Όταν παίζει με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορώ να τον βγάλω από την ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.