Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βιέτο: «Όνειρο να παίξω μαζί με τον Μέσι»

Βιέτο: «Όνειρο να παίξω μαζί με τον Μέσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2015 01:51
Την επιθυμία του να αγωνιστεί μαζί με τον Λιονέλ Μέσι εξέφρασε ο Λουτσιάνο Βιέτο, ο οποίος δήλωσε πως θα ήταν ένα όνειρο που θα γινόταν πραγματικότητα. Τι δήλωσε για το μέλλον του.

Να παίξει μαζί με τον Λιονέλ Μέσι επιθυμεί ο Λουτσιάνο Βιέτο. Το αστέρι της Βιγιαρεάλ, με δηλώσεις του στην «Ole», χαρακτήρισε ως όνειρο να αγωνιστεί δίπλα στον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα:

«Όλοι ονειρεύονται να παίξουν μαζί με τον Μέσι. Θα ήταν ένα όνειρο που θα γινόταν πραγματικότητα» δήλωσε ο Βιέτο, ο οποίος αναφέρθηκε στη στιγμή που αντάλλαξε φανέλα με τον Αργεντινό σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» στο παιχνίδι της Βιγιαρεάλ με τη Μπαρτσελόνα:

«Ήταν κάτι μοναδικό. Είχα την ευκαιρία να παίξω απέναντι του και να τον γνωρίσω εκτός γηπέδου. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και έκανε μια μεγάλη χειρονομία με το να μου δώσει τη φανέλα του. Είναι μια ανάμνηση που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Ο Βιέτο πραγματοποιεί εξαιρετική πρώτη σεζόν στην Ισπανία, μετρώντας 12 γκολ σε 26 παιχνίδια, ενώ σημείωσε και 8 γκολ σε 12 παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι εμφανίσεις του 21χρονου δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από αρκετές μεγάλες ομάδες και ήδη έχουν δημιουργηθεί σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Βιγιαρεάλ το καλοκαίρι. Ο ίδιος πάντως δηλώνει πως παραμένει συγκεντρωμένος στους στόχους του με το «κίτρινο υποβρύχιο»:

«Συγκεντρώνομαι μόνο στη Βιγιαρεάλ. Αντιμετωπίζω όλες τις φήμες ως κίνητρο προκειμένου να συνεχίσω να πιέζω τον εαυτό μου να βελτιώνεται. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως εάν συνεχίζω να τα πηγαίνω καλά, όλα θα έρθουν στην ώρα τους», δήλωσε ο Αργεντινός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.