Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ομπαμεγιάνγκ: «Πρέπει να κερδίσουμε τη Μπάγερν»

Ομπαμεγιάνγκ: «Πρέπει να κερδίσουμε τη Μπάγερν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2015 02:06
Μόνο τη νίκη έχει στο μυαλό του ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ενόψει του αγώνα της Ντόρτμουντ με τη Μπάγερν.

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται το Σάββατο (4/4) τη Μπάγερν στο «Βεστφάλεν» και ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έθεσε ως στόχο τη νίκη προκειμένου η ομάδα του να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη:

«Πρέπει να πραγματοποιήσουμε ανάλογη εμφάνιση με αυτή απέναντι στη Σάλκε. Χρειαζόμαστε τη νίκη εάν θέλουμε να βρεθούμε στις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Πρέπει να κερδίσουμε, αν και δεν θα είναι εύκολο…» δήλωσε ο Ομπαμεγιάνγκ και πρόσθεσε:

«Θα είναι ένα μεγάλο ματς για να παρακολουθήσεις. Πάντα απολαμβάνω να παίζω σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ακόμα κι αν είμαστε αρκετά πίσω, θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι σίγουρος».

Ο Γκαμπονέζος άσος αναφέρθηκε στη βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων, δηλώνοντας πως δεν θα παίξει ρόλο σε ένα τέτοιο παιχνίδι:

«Είμαστε αρκετά πίσω σε σχέση με την κορυφή, όμως είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε. Κάθε φορά που αντιμετωπίζουμε τη Μπάγερν, δυσκολεύονται αρκετά για να μας κερδίσουν», τόνισε ο Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο δεύτερο μισό της Μπουντεσλίγκα, μετρώντας εφτά γκολ σε πέντε παιχνίδια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.