Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέντβεντ: «Γνωρίζουμε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Πογκμπά»

Νέντβεντ: «Γνωρίζουμε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Πογκμπά»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/4/2015 01:28
Το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ.

Στη μεταγραφική λίστα της Μπαρτσελόνα βρίσκεται ο Πολ Πογκμπά όπως αποκαλύπτει στη «Mundo Deportivo» ο Πάβελ Νέντβεντ:

«Γνωρίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα, όπως και άλλες μεγάλες ομάδες επιθυμούν την απόκτηση του Πογκμπά. Όμως έχει συμβόλαιο μαζί μας» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να αποκτήσει από τώρα τον Γάλλο μέσο και να τον αφήσει δανεικό στη Γιουβέντους μέχρι να λήξει η απαγόρευση μεταγραφών που της έχει επιβληθεί από τη FIFA, τον Ιανουάριο του 2016.

«Δεν ήθελα την Μπαρτσελόνα στους προημιτελικούς»


Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Νέντβεντ έπλεξε το εγκώμιο της Μπαρτσελόνα αλλά και του Λιονέλ Μέσι:

«Δεν ήθελα την Μπαρτσελόνα στους προημιτελικούς. Η ομάδα αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο κάτι που φαίνεται από τα αποτελέσματα της τελευταίους μήνες. Αυτή και η Μπάγερν είναι οι δύο καλύτερες ομάδες και φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρόκειται για μια απρόβλεπτη ομάδα και αυτό την καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνη. Έπαιξαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι κόντρα στη Σίτι. Έδωσαν παράσταση».

Όσον αφορά τον Μέσι, ο παλαίμαχος άσος τόνισε: «Ο Μέσι είναι καταπληκτικός παίκτης. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ όταν τον βλέπω να παίζει. Αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια, όμως ίσως βρίσκεται στην κορυφαία στιγμή της καριέρας του. Είναι φανταστικό να τον βλέπεις να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.