Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζούτζακ: «Πιο δυνατή η Ελλάδα»

Τζούτζακ: «Πιο δυνατή η Ελλάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2015 19:09
Πιο δυνατή ομάδα από την Ουγγαρία χαρακτήρισε την Ελλάδα ο Μπάλαζ Τζούτζακ, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη για να αφήνει εκτός διεκδίκησης πρόκρισης τη «γαλανόλευκη».

Το αστέρι της Ουγγαρίας, Μπάλαζ Τζούτζακ δήλωσε ότι η Ελλάδα έχει πιο καλό ρόστερ από την Ουγγαρία αλλά πρόσθεσε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει τη νίκη με τον κόσμο στο πλευρό της:

«Αν συγκρίνεις τα δύο ρόστερ, η Ελλάδα δείχνει πιο δυνατή, αλλά εμείς θα έχουμε 20.000 θεατές στο πλευρό μας και η έδρα μπορεί να μειώσει τις διαφορές. Πιστεύω πως οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες μπορεί να πάρει τη νίκη. Αν καταφέρουμε να νικήσουμε, πέρα από το ότι θα πάρουμε τρεις πολύτιμους βαθμούς, θα θέσουμε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης πρόκρισης έναν δυνατό αντίπαλο», δήλωσε ο άσος της Ντιναμό Μόσχας και πρόσθεσε:

«Ξέρουμε πως οι Έλληνες δεν έχουν άλλη επιλογή από τη νίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα παίξουν φουλ επιθετικά από την αρχή. Θα πρέπει κι εμείς με τη σειρά μας να παίξουμε με υπομονή, μυαλό και σωστή τακτική, χωρίς να χάνουμε το πάθος μας».

Όσο για την αγωνιστική του ετοιμότητα μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του: «Είχα ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά θα είμαι καλά για τον αγώνα και αν με επιλέξει ο προπονητής δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να αγωνιστώ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.