Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναβλήθηκε το Πανθρακικός-Ολυμπιακός

Αναβλήθηκε το Πανθρακικός-Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/3/2015 19:54
Αναβλήθηκε το παιχνίδι του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό στη Κομοτηνή, καθώς ο διαιτητής Δελφάκης αποφάσισε πως ο αγωνιστικός χώρος είναι ακατάλληλος για την διεξαγωγή της αναμέτρησης. Δεν θα γίνει ούτε την Κυριακή ο αγώνας.

Το «κόκκινο» φως για την διεξαγωγή του αγώνα Πανθρακικός-Ολυμπιακός άναψε ο διαιτητής, Ιωάννης Δελφάκης καθώς η έντονη βροχόπτωση στην Κομοτηνή έχει μετατρέψει σε… βούρκο τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η μπάλα δεν έκανε γκελ σχεδόν σε κανένα σημείο του γηπέδου, ενώ σε πολλά σημεία το νερό και η λάσπη έχουν καλύψει το χόρτο.

Όπως ανακοίνωσε αργότερα η Σούπερ Λιγκ, ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί ούτε την Κυριακή και θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή.

Αυτό σημαίνει πως η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει άμεσα στην Αθήνα και την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους ενόψει του επαναληπτικού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:


Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 1 (α) του Κ.Α.Π., κατόπιν της προ ολίγου αναβολής του αγώνα "Πανθρακικός - Ολυμπιακός" και αφού ελήφθη υπόψη η τεχνική έκθεση της εταιρείας συντήρησης του αγωνιστικού χώρου που κατηγορηματικά αποκλείει τη διεξαγωγή του αγώνα όχι μόνο για την επόμενη ημέρα, αλλά για μακρότερο χρονικό διάστημα (ακόμη και για την περίπτωση που βελτιωθούν άρδην οι επικρατούσες καιρικές συνθήκες), ο εν λόγω αγώνας δε θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή, την ίδια ώρα, αλλά θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.