Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος η σεζόν για Φόρστερ

Τέλος η σεζόν για Φόρστερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/3/2015 01:31
Άσχημα νέα στη Σαουθάμπτον, καθώς ο βασικός της γκολκίπερ, Φρέιζερ Φόρστερ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν έπειτα από το πρόβλημα που αποκόμισε στο γόνατο στο παιχνίδι με τη Μπέρνλι.

Χωρίς τον βασικό της γκολκίπερ θα διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη η Σαουθάμπτον, καθώς ο σύλλογος επιβεβαίωσε ότι Μπεν Φόρστερ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο διεθνής Άγγλος πορτιέρο έσπασε την επιγονατίδα του στο παιχνίδι με τη Μπέρνλι και την Τετάρτη (25/3) υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Ο ίδιος δεν θα αγωνιστεί ξανά τη φετινή σεζόν ενώ είναι πιθανό να χάσει ακόμη και την αρχή του νέου πρωταθλήματος.

Ο 27χρονος πορτιέρο αποκτήθηκε από την Σέλτικ το καλοκαίρι και έχει πραγματοποιήσει εκπληκτική σεζόν, όντας ένας από τους πρωταγωνιστές στην εξαιρετική πορεία της Σαουθάμπτον τη φετινή σεζόν.

Ενδεικτικό ότι ο Φόρστερ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 13 παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, επίδοση που τον κατατάσσει στην πρώτη θέση της λίστας με τα περισσότερα clean sheet.

Ακολουθούν Φόστερ (Γούεστ Μπρομ), Μινιολέ (Λίβερπουλ) και Φαμπιάνσκι (Σουόνσι) με 11, ενώ στην 3η θέση με 10 ισοβαθμούν οι Ντε Χέα και Τζο Χαρτ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.