Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τρίτη θητεία στην προεδρία της UEFA ο Πλατινί

Τρίτη θητεία στην προεδρία της UEFA ο Πλατινί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/3/2015 17:09
Ο Μισέλ Πλατινί επανεκλέχθηκε για δεύτερη φορά πρόεδρος της UEFA και θα παραμείνει στον προεδρικό θώκο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για ακόμα τέσσερα χρόνια. «Πρέπει να δημιουργήσουμε αθλητική αστυνομία».

Ο Μισέλ Πλατινί ήταν και θα παραμείνει πρόεδρος της UEFA μέχρι το καλοκαίρι του 2019. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας επανεκλέχθηκε για δεύτερη φορά και θα θητεύσει για τρίτη τετραετία.

«Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και την ευγενική υποστήριξη σας. Αυτό σημαίνει κάτι περισσότερο για μένα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε» δήλωσε ο Πλατινί και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι στηρίζεστε σε μένα και ξέρω ότι κι εγώ μπορώ να στηρίζομαι σε εσάς. Αυτή η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι το σήμα κατατεθέν μας, το εμπορικό σήμα μας και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με αυτό τον τρόπο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Έχετε το λόγο μου γι’ αυτό.

Είμαι υπερήφανος που είμαι συμπαίκτης σας, υπερήφανος που είμαι ο αρχηγός αυτής της νικήτριας ομάδας και υπερήφανος για τα επιτεύγματά μας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αναλάβω τις προκλήσεις που μας περιμένουν τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ελπίζω να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις, την σωστή στιγμή για το καλό του ποδοσφαίρου
», δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA.

«Πρέπει να δημιουργήσουμε αθλητική ευρωπαϊκή αστυνομία»


Ο Πλατινί εξέφρασε τους φόβους για την για την έξαρση της βίας στα ευρωπαϊκά γήπεδα το τελευταίο διάστημα και πρότεινε τη σύσταση ευρωπαϊκής αθλητικής αστυνομίας:

«Τους τελευταίους μήνες βλέπουμε συγκεκριμένες εικόνες για τις οποίες πίστευα πως ανήκαν στο παρελθόν. Κάποιοι από εμάς τα έχουμε βιώσει από πρώτο χέρι. Στην δική μου περίπτωση πριν από 30 χρόνια (σ.σ. στον τελικό του Χέιζελ). Κανείς δεν θέλει να επαναληφθούν τέτοια γεγονότα.

Θέλουμε αυστηρότερες ποινές στα γήπεδα. Θα το ξαναπώ. Πρέπει να δημιουργήσουμε μία αθλητική ευρωπαϊκή αστυνομία. Ήταν μία ιδέα που είχα σκεφτεί από την στιγμή που έγινα πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, το 2007
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.