Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέχρι το 2020 στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε

Μέχρι το 2020 στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/3/2015 16:04
Στον πάγκο της Ατλέτικο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 θα βρίσκεται ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος έβαλε σήμερα την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. «Ο σύλλογος θα συνεχίσει να μεγαλώνει» δήλωσε ο Τσόλο.

Την επέκταση του συμβολαίου του Ντιέγκο Σιμεόνε μέχρι το καλοκαίρι του 2020 ανακοίνωσε η Ατλέτικο.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Τσόλο έληγε το καλοκαίρι του 2017 και ο Αργεντινός τεχνικός θα συνεχίσει να οδηγεί τους «ροχιμπλάνκος» στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο 41χρονος ανέλαβε την Ατλέτικο τον Δεκέμβριο 2011 και μέσα σε τρία χρόνια έχει κατακτήσει πρωτάθλημα (2013-14), Κύπελλο (2013) και Σούπερ Καπ Ισπανίας (2014). Ο Σιμεόνε έχει οδηγήσει την ομάδα και σε ευρωπαϊκές επιτυχίες, κατακτώντας το Γιουρόπα Λιγκ (2012) και το Σούπερ Καπ Ευρώπης (2012), ενώ την περασμένη σεζόν οδήγησε την Ατλέτικο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια.

«Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή. Η διοίκηση έδειξε πίστη στο επιτελείο, κάτι που πραγματικά εκτιμώ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, τόσο αυτούς που έχουν φύγει απ’ την ομάδα, όσο και αυτούς που επέλεξαν να μείνουν. Τίποτα δεν θα ήταν πιθανό να γίνει χωρίς αυτούς. Ανυπομονούμε για το νέο γήπεδο και είναι σπουδαία προοπτική να είμαστε μέρος των εγκαινίων», δήλωσε ο Σιμεόνε και πρόσθεσε:

«Επέλεξα να μείνω στην Ατλέτικο γιατί είμαι πεπεισμένος πως ο σύλλογος θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Όλοι ελπίζουμε να απολαύσουμε τόση επιτυχία όση είχαμε τα τελευταία χρόνια».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.