Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κανένα σημείο επαφής για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Κανένα σημείο επαφής για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2015 22:38
Απογοητευμένοι έφυγαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ από την συνάντηση που είχαν στο ΥΠΕΚΑ με ανθρώπους του Υπουργείου, καθώς δεν βρέθηκε κανένα σημείο επαφής σε ότι αφορά το θέμα του γηπέδου.

Άνθρωποι της ΑΕΚ και συγκεκριμένα οι Αλέξης Αλεξίου (Πρόεδρος Ερασιτεχνικής), Βαγγέλης Ασλανίδης (Πρόεδρος της ΠΑΕ) και Δημήτρης Ανδριόπουλος (πρότζεκτ μάνατζερ του έργου) βρέθηκαν τη Δευτέρα στο Υπουργείο, ώστε να συζητήσουν για το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ.

Την συνάντηση είχε οργανώσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, ο οποίος τελικά δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» και εκπροσωπήθηκε από τον στενό συνεργάτη του, Κώστα Διάκο.

Το αξιοσημείωτο της συνάντησης είναι ότι οι δύο πλευρές δεν βρήκαν κανένα σημείο επαφής, καθώς ο ΥΠΕΚΑ έδειξε να ταυτίζεται με τον δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας. Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του υπουργείου υποστήριξαν ότι το γήπεδο θα πρέπει να γίνει στα 26 στρέμματα του «Νίκος Γκούμας» τονίζοντας μάλιστα ότι η άποψή αυτή στηρίζεται μετά από έρευνα εταιρίας από την Αγγλία και το Βέλγιο!

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της ΑΕΚ ξεκαθάρισαν για ακόμη μία φορά πως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, ενώ εξέφρασαν την απορία πως ο Δήμος βρήκε τα χρήματα για τη σχετική έρευνα.

Αυτό που όμως προκάλεσε εντύπωση στην «Ένωση» είναι το γεγονός πως η πλευρά του Υπουργείου άφησε να εννοηθεί πως ο νόμος για την «Αγιά-Σοφιά» δεν αποκλείεται ακόμη και να… καταργηθεί!

Μάλιστα τα στελέχη του Υπουργείου φέρονται να ανέφεραν πως αν η ΑΕΚ δεχθεί να φτιάξει το γήπεδό της στα 26 στρέμματα, ο Δήμος είναι διατεθειμένος να αναλάβει τα έξοδα για τον διαγωνισμό ανάθεσης του έργου αλλά και μέρος της χρηματοδότησης!

Οι δύο πλευρές δεν βρήκαν φυσικά κανένα σημείο επαφής, ωστόσο θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση την επόμενη Δευτέρα (30/3), όπου θα παραστεί τόσο ο Υπουργός, όσο και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.