Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναλαμβάνει την Φέγενορντ ο Φαν Μπρόνκχορστ

Αναλαμβάνει την Φέγενορντ ο Φαν Μπρόνκχορστ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2015 19:51
Ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ θα είναι ο αντικαταστάτης του Φρεντ Ρούτεν στον πάγκο της Φέγενορντ την επόμενη σεζόν, όπως ανακοίνωσε ο ολλανδικός σύλλογος.

Η Φέγενορντ θα είναι η πρώτη ομάδα της προπονητικής καριέρας του Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ! Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο μέχρι πρότινος βοηθός του Φρεντ Ρούτεν στον πάγκο της ομάδας, θα αντικαταστήσει τον Ολλανδό τεχνικό στο φινάλε της σεζόν, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών.

Ο παλαίμαχος άσος της Φέγενορντ διατελεί χρέη βοηθού προπονητή στην ομάδα από το καλοκαίρι του 2011 και ο ίδιος δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του:

«Αυτό το γεγονός με γεμίζει υπερηφάνεια και πραγματικά είμαι ευγνώμων που οι άνθρωποι της Φέγενορντ κατέληξαν σε μένα. Ως βοηθός έμαθα πολλά από τον Ρόναλντ Κούμαν και τον Φρεντ Ρούτεν. Πλέον, ανυπομονώ για τη νέα φανταστική πρόκληση της καριέρας μου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο 40χρονος προπονητής.

Αυτή τη στιγμή η Φέγενορντ βρίσκεται στην 3η θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος με -8 από τον 2ο Άγιαξ και στο +4 από την 4η Άλκμααρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.