Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίζει με Ατρόμητο ο ΟΦΗ αλλά μένει το -4!

Παίζει με Ατρόμητο ο ΟΦΗ αλλά μένει το -4!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2015 17:06
Η Επιτροπή Εφέσων έκανε δεκτή την προσφυγή του ΟΦΗ και όρισε τον αγώνα με τον Ατρόμητο, που είχε χαθεί στα χαρτιά λόγω οφειλών, ωστόσο στους Κρητικούς δεν θα επιστραφούν οι 4 βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί!

Κανονικά θα διεξαχθεί το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο για την 21η αγωνιστική, το οποίο είχαν χάσει στα χαρτιά οι Κρητικοί λόγω οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές Χόρχε και Ζόρντι Λόπες.

Ωστόσο όπως έγινε γνωστό, οι 4 βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί από τον ΟΦΗ, εξαιτίας των οφειλών, δεν δίνονται πίσω και η ομάδα της Κρήτης μένει στους 13 βαθμούς την ώρα που ο 14ος Λεβαδειακός έχει 31!

Αναλυτικά, η απόφαση αναφέρει πως η Επιτροπή Εφέσεων: «...δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της από 2-3-2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE. Eξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Ακυρώνει την από 2-3-2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE κατά το κεφάλαιο αυτής με το οποίο απερρίφθη το αίτημα της εκκαλούσης περί ορισμού του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ–ΠΑΕ ΟΦΗ και επικυρώθηκε κατά τούτο η από 29-1-2015 (ομοίου περιεχομένου) απόφαση της SUPER LEAGUE. Δέχεται το αίτημα της εκκαλούσης κατά το κεφάλαιο όσον αφορά τον ορισμό του αγώνα ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ–ΠΑΕ ΟΦΗ και το απορρίπτει κατά τα λοιπά. Διατάσσει την διεξαγωγή του προγραμματισθέντος για 1-2-2015 και μη διενεργηθέντος αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ–ΠΑΕ ΟΦΗ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.