Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι 8 του Τσάμπιονς Λιγκ

Οι 8 του Τσάμπιονς Λιγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2015 02:11
Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους συμπλήρωσαν το «παζλ» των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον γνωρίζουμε και τις 8 ομάδες που μπαίνουν στην κληρωτίδα την Παρασκευή.

Ολοκληρώθηκε η φάση των «16» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και όλοι οι φίλοι του ποδοσφαίρου αναμένουν την κλήρωση της Παρασκευής (20/3, 13:00) όπου θα γίνουν γνωστά τα ζευγάρια των προημιτελικών.

Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Παρί Σεν Ζερμέν, Μονακό, Μπάγερν, Γιουβέντους και Πόρτο εξασφάλισαν το εισιτήριο για τα προκριματικά, με τις δύο γαλλικές ομάδες να κάνουν την έκπληξη (πιο μεγάλη αυτή της Μονακό), αφήνοντας εκτός τις Τσέλσι και Άρσεναλ.

Τρεις εκπροσώπους έχει η Ισπανία, δύο η Γαλλία και από μία Γερμανία, Ιταλία και Πορτογαλία, ενώ δεν υπάρχει αγγλική ομάδα στους «8», όπως και τη σεζόν 2012-13.

Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά αποκλείστηκαν τρεις αγγλικές (Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ) και τρεις γερμανικές (Ντόρτμουντ, Σάλκε, Λεβερκούζεν) στον ίδιο γύρο της διοργάνωσης.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως από τις 8 ομάδες των προημιτελικών, μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει δώσει ποτέ το «παρών» σε τελικό της διοργάνωσης.

Η κλήρωση δεν έχει περιορισμούς, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να προκύψει ισπανικός ή γαλλικός «εμφύλιος». Τα πρώτα ματς των προημιτελικών θα διεξαχθούν 14 και 15 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς στις 21 και 22 Απριλίου.

Η κλήρωση των ημιτελικών θα γίνει στις 24 Απριλίου και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 5-6 και 12-13 Μαΐου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 6 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.