Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» στο δεύτερο ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» στο δεύτερο ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2015 22:22
Με γκολ των Τσόρι (57’) και Αφελάι (69’) στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 τη Ξάνθη στο άδειο «Καραϊσκάκη» και ανέβηκε ξανά στην κορυφή με +3 από τον Παναθηναϊκό. Σωτήρια απόκρουση του Ρομπέρτο σε σουτ του Καπετάνου στο 1-0.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ξάνθη, πετώντας στα… σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο, ωστόσο «καθάρισε» τη νίκη στην επανάληψη χάρη στα γκολ των Τσόρι και Αφελάι.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος, καθώς δεν μπορούσαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα της Ξάνθης και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ούτε μία αξιόλογη ευκαιρία.

Η Ξάνθη αμύνονταν αποτελεσματικά, κλείνοντας τους διαδρόμους, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Ρομπέρτο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στην επανάληψη και έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 48’ με σουτ του Κασάμι που έδιωξε δύσκολα ο Κυριακίδης.

Στο 53’ ο Χάρα έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ με κεφαλιά και στο 57’ ο Τσόρι κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, γιορτάζοντας με γκολ το νέο του συμβόλαιο. Μετά από εξαιρετική σέντρα του Ντοσεβί, ο Αργεντινός «έγραψε» το 1-0 από το ύψος της μικρής περιοχής, λύνοντας το γόρδιο δεσμό.

Δέκα λεπτά αργότερα η Ξάνθη «άγγιξε» την ισοφάριση, με τον Ρομπέρτο να αποκρούει σωτήρια το σουτ του Καπετάνου μέσα από την περιοχή και στο 69’ οι «ερυθρόλευκοι» «κλείδωσαν» τη νίκη με γκολ του Αφελάι. Ο Ολλανδός έκλεψε τη μπάλα από τον Καρυπίδη και από κοντά δεν αστόχησε, «γράφοντας το 2-0.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει με +3 από τον Παναθηναϊκό με παιχνίδι λιγότερο αν και εκκρεμεί η απόφαση του τριφυλλιού για το -3 που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια στη Λεωφόρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.