Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα απώλεια για Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα απώλεια για Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2015 17:41
Την ευκαιρία να ξεφύγει με +8 από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι έχασε η Τσέλσι, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Σαουθάμπτον στο Λονδίνο λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ντιέγκο Κόστα (11’) και Τάντιτς (19’ πεν.) τα γκολ.

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας απώλεια για την Τσέλσι. Οι «μπλε» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Σαουθάμπτον στο Λονδίνο και ανέβασαν τη διαφορά τους στο +6 από την Μάντσεστερ Σίτι, χάνοντας όμως την ευκαιρία να ξεφύγουν με +8 μετά τη χθεσινή ήττα των «πολιτών» από τη Μπέρνλι.

Οι «μπλε» ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και πήραν προβάδισμα μόλις στο 11ο λεπτό με κεφαλιά του Ντιέγκο Κόστα. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Μουρίνιο, με την Σαουθάμπτον να απαντάει στο 19’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τάντιτς, το οποίο κέρδισε ο Μανέ από τον Μάτιτς.

Το γκολ των φιλοξενούμενων αποδιοργάνωσε πλήρως την Τσέλσι, με την Σαουθάμπτον να παίρνει στη συνέχεια τον έλεγχο, ωστόσο παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν κατάφερε να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Κουρτουά, ο οποίος απομάκρυνε τις προσπάθειες των Τάντιτς και Μανέ ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης απόκρουσε με το ένα χέρι το φάουλ του Άλντερβάιρελντ.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρο, ωστόσο δυσκολεύονταν να διασπάσουν την άμυνα της Σαουθάμπτον. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 59’, με το σουτ του Γουίλιαν να χτυπάει στον Κόστα και την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.

Οι «μπλε» συνέχιζαν να πιέζουν, ωστόσο ο Φόρστερ κράτησε το 1-1 κάνοντας διπλή απόκρουση σε προσπάθειες των Κόστα και Αζάρ ενώ στη συνέχεια είπε νέο «όχι» σε σουτ του Οσκάρ. Η Τσέλσι έχασε ακόμα μια ευκαιρία στο 90’, με τους Ρεμί και Τέρι να μην καταφέρνουν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι το φινάλε.

Αυτή ήταν η 3η ισοπαλία της Τσέλσι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με τους μπλε» να διευρύνουν τη διαφορά τους στο +6 από την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ έχουν και παιχνίδι λιγότερο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.