Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόβλημα με Μήτρογλου

Πρόβλημα με Μήτρογλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2015 17:04
Ο Κώστας Μήτρογλου αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Απρόοπτο με Μήτρογλου προέκυψε στην προπόνηση της Δευτέρας για τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Φράνκο Χάρα, Δημήτρης Διαμαντάκος και Χόρχε Μπενίτες είναι οι άλλες επιλογές για τη θέση του σέντερ φορ που διαθέτει ο Βίτορ Περέιρα.

Την ίδια ώρα νοκ άουτ βρίσκονται οι Ελαμπντελαουί και Φουστέρ ενώ αντίθετα ο Μαζουάκου ξεπέρασε το πρόβλημα και υπολογίζεται κανονικά.

Ο Μαρινάκης φτιάχνει το νέο μουσείο του Ολυμπιακού


Πρόβλημα με Μήτρογλου
Δωρεά 3 εκατ. ευρώ για τη δημιουργία νέου υπερσύγχρονου μουσείου του Ολυμπακού θα κάνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης όπως έκανε γνωστό ο Κριστιάν Καρεμπέ σε συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να ανακοινώσω ότι ο πρόεδρός μας, ο κ. Μαρινάκης, για να αφήσει το στίγμα του για τον εορτασμό των 90 ετών, αποφάσισε να δωρίσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να δημιουργήσει το νέο Μουσείο του Ολυμπιακού, το οποίο θα είναι διπλάσιο σε μέγεθος από το σημερινό! Στόχος του είναι να κάνει ακόμη πιο γνωστό τον Ολυμπιακό στον κόσμο» δήλωσε ο Καρεμπέ και πρόσθεσε:

«Σε αυτό το Μουσείο θα υπάρχουν ψηφιακές δραστηριότητες κα θα μπορέσουμε να κάνουμε πιο γνωστό το όνομά μας στην Ελλάδα και τον κόσμο. Αυτό το Μουσείο δεν απευθύνεται μόνο στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους και τους φιλάθλους που θα επισκεφτούν την Ελλάδα», κατέληξε.

Ο λόγος πέρασε, στη συνέχεια, στον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος τόνισε: «Είναι ένα προσωπικό δώρο του κ. Μαρινάκη στον σύλλογο. Μία “κιβωτός” για να μεταλαμπαδεύσει την ιστορία του συλλόγου σε ολόκληρο του συλλόγου. Το Μουσείο θα γίνει στον ίδιο χώρο, θα είναι διπλάσιο από το τωρινό και θα είναι προς το ΣΕΦ. Θα γίνει παρουσίαση και θα δείτε τις μακέτες. Θα είναι τουριστικός προορισμός για όλους όσους έρχονται στην Αθήνα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.