Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Στα ημιτελικά ο Απόλλωνας! (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Στα ημιτελικά ο Απόλλωνας! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2015 18:58
Την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου εξασφάλισε ο Απόλλωνας Σμύρνης! Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κέρδισε με 3-1 τα Χανιά στη Ριζούπολη και έγινε η δεύτερη ομάδα της Football League μετά τον Ηρακλή που «σφράγισε» εισιτήριο για τους «4» του θεσμού.

Μετά από 14 χρόνια, ο Απόλλωνας Σμύρνης βρίσκεται ξανά στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κέρδισε με 3-1 τα Χανιά στη Ριζούπολη και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, εξασφάλισε την πρόκριση.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος έδωσε τις ασίστ στα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του. Ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ στο 39’ με γκολ του Ανγκούλο, ωστόσο τα Χανιά απάντησαν άμεσα με τέρμα του Κρητικού στο 43’, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» την πρόκριση με δύο κεφαλιές έπειτα από ισάριθμα φάουλ του Παναγιώτη Λαγού. Στο 59’ ο Φαρινόλα έδωσε προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του και στο 66’ ο Σουάνης διαμόρφωσε το τελικό 3-1, «κλειδώνοντας» την πρόκριση για την «Ελαφρά Ταξιαρχία».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.