Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πελεγκρίνι: «Καμία πίεση από τη διοίκηση για το πρωτάθλημα»

Πελεγκρίνι: «Καμία πίεση από τη διοίκηση για το πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2015 20:03
Καμία πίεση από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν έχει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Η ήττα της Μάντσεστερ Σίτι με 2-1 από την Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» δίνει την ευκαιρία στην Τσέλσι να ξεφύγει ακόμα και με 8 βαθμούς στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Μάλιστα δεν άργησαν να δημιουργηθούν σενάρια αποχώρησης του Χιλιανού τεχνικού από τον πάγκο των «πολιτών», με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να φέρονταν ως υποψήφιος της διοίκησης για να τον αντικαταστήσει στο φινάλε της σεζόν (ο τεχνικός της Μπάγερν διέψευσε τα δημοσιεύματα).

Παρόλα αυτά, ο Πελεγκρίνι με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία πίεση από τη διοίκηση για την κατάκτηση τίτλου τη φετινή σεζόν:

«Δεν είχα ποτέ πίεση για την κατάκτηση τίτλων. Η μόνη πίεση για μένα είναι όταν βλέπω τους ποδοσφαιριστές μου να μην παίζουν όπως επιθυμώ. Επαναλαμβάνω, όταν υπέγραψα το συμβόλαιο μου, δεν μου ζητήθηκε να κερδίζω έναν τίτλο κάθε χρόνο ή πέντε σε πέντε χρόνια. Οι τίτλοι είναι σημαντικοί αλλά όχι το μοναδικό σημαντικό πράγμα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.