Μαρινάκης: «Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία για δραστικά μέτρα»

Μαρινάκης: «Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία για δραστικά μέτρα»Για ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Σούπερ Λιγκ που αφορούν τη λήψη μέτρων κατά της βίας στα γήπεδα έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξερχόμενος από τη συνεδρίαση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποκάλυψε πως έκανε πρόταση για δραστικά μέτρα κατά της βίας, τα οποία έγιναν δεκτά από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην επεισοδιακή προηγούμενη συνεδρίαση, τονίζοντας πως ήταν μια λεκτική αντιπαράθεση και πως ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:


«Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με υπόλοιπα μέλη της Λίγκας. Ο Ολυμπιακός έκανε μια πρόταση με δραστικά μέτρα για να εφαρμοστούν άμεσα. Υπήρξε ομόφωνη συμφωνία για αυτά τα μέτρα και θα σας ενημερώσει ο κ. Μποροβήλος. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τελειώσει το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο και να κάνουμε πράξη τις δεσμεύσεις μας κατά της βίας στα γήπεδα. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Το λόγο έχει η ελληνική δικαιοσύνη και η ελληνική αστυνομία. Το ζητούμενο είναι τι προτείνουμε. Με πρόταση του Ολυμπιακού έγινε μια πολύ σωστή συζήτηση και συμφωνήσαμε ομόφωνα».

Για την προηγούμενη συνεδρίαση: «Ήταν μια λεκτική αντιπαράθεση. Αυτά έχουν γίνει πολλές φορές. Προχωράμε μπροστά. Το ζητούμενο είναι να προχωρήσει το πρωτάθλημα σε σωστές βάσεις και το επόμενο πρωτάθλημα να αρχίσει σε ακόμη καλύτερες βάσεις».
Στοιχεία για τον αγώνα: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
1Χ2OverUnder1X
10.005.001.201.651.853.33
Ημ. 1Ημ. ΧΗμ. 2GoalNo Goal
8.002.601.452.101.45
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
3.601.802.9011.00

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: