Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Ήττα στο Τορίνο για Νάπολι, βλέπουν… σεντόνι Λάτσιο, Φιορεντίνα (video)

Σέριε Α: Ήττα στο Τορίνο για Νάπολι, βλέπουν… σεντόνι Λάτσιο, Φιορεντίνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2015 02:01
Η Τορίνο δεν επέτρεψε στην Νάπολι να πιάσει -έστω και προσωρινά- τη Ρόμα στη 2η θέση, καθώς με γκολ του Γκλικ, πήρε τη νίκη με 1-0 στην έδρα της και πλησίασε τις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη. Βλέπουν σεντόνι Λάτσιο, Φιορεντίνα.

Λίγες ημέρες μετά την ιστορική πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, η Τορίνο κέρδισε με 1-0 την Νάπολι στο «Ολίμπικο» και βρίσκεται στο -6 από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Το γκολ της νίκης για τη «γκρανάτα» πέτυχε στο 68’ ο Γκλικ, ο οποίος «έγραψε» το 1-0 με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Φάρνερουντ. Πάλεψε για την ισοφάριση η Νάπολι, έχοντας δοκάρι στο 79’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαμπιαντίνι, ωστόσο η Τορίνο κράτησε το μηδέν και πήρε τη μεγάλη νίκη.

Μάλιστα η ομάδα του Βεντούρα παραμένει αήττητη από τις 30 Νοεμβρίου και πλέον βρίσκεται στο -6 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Στον αντίποδα, η Νάπολι έμεινε στην 3η θέση και στους 45 βαθμούς, χάνοντας την ευκαιρία να πιάσει τη Ρόμα στη 2η θέση (οι «τζιαλορόσι» παίζουν τη Δευτέρα με τη Γιουβέντους).

Βλέπουν... σεντόνι Λάτσιο και Φιορεντίνα


Σέριε Α: Ήττα στο Τορίνο για Νάπολι, βλέπουν… σεντόνι Λάτσιο, Φιορεντίνα (video)
Στην 4η θέση με -2 από την 3η Νάπολι βρίσκεται η Λάτσιο, η οποία με πρωταγωνιστή τον Φελίπε Άντερσον, κέρδισε με 3-0 στην έδρα της Σασσουόλο και βλέπει… σεντόνι.

O Βραζιλιάνος άσος άνοιξε το σκορ στο 45΄ με τρομερό σουτ, ενώ ο ίδιος έδωσε την ασίστ για το γκολ του Κλόζε στο 70’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 77’ ο Παρόλο, με τους «λατσιάλι» να μετράνε τρεις σερί νίκες.

Στο -1 από τη Λάτσιο βρίσκεται η Φιορεντίνα, η οποία κέρδισε με 1-0 την Ίντερ στο «Μεάτσα» και μπήκε στο κόλπο για την 3η θέση.

Το γκολ της νίκης για τους «βιόλα» πέτυχε στο 55’ ο Σαλάχ που συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Ιταλία (αγωνίζεται ως δανεικός από την Τσέλσι).

Στον αντίποδα, η Ίντερ είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος με σουτ του Γκουαρίν, ενώ πίεσε για την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μάλιστα η Φιορεντίνα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες λόγω τραυματισμών των Τόμοβιτς και Σάβιτς (ο Μοντέλα είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές), ωστόσο οι «βιόλα» άντεξαν την πίεση των «νερατζούρι» και έφυγαν με μεγάλο «διπλό» από το Μιλάνο που τους φέρνει στο -3 από την 3η θέση.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.