Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νέα απώλεια για Μίλαν

Σέριε Α: Νέα απώλεια για Μίλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2015 02:59
Ακόμα μια απώλεια για τη Μίλαν, η οποία έμεινε στο 0-0 με τη Κιέβο στη Βερόνα και διατηρήθηκε στην 9η θέση με 34 βαθμούς.

Δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της και να πλησιάσει στις θέσεις της Ευρώπης η Μίλαν, καθώς οι «ροσονέρι» έμειναν στο 0-0 με την Κιέβο στη Βερόνα, παρουσιάζοντας για ακόμα ένα παιχνίδι κακή εμφάνιση.

Η ομάδα του Ιντζάγκι είχε φλύαρη υπεροχή και με εξαίρεση μια κεφαλιά του Ντέστρο από πλεονεκτική θέση, δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία της Κιέβο στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, ο Ιταλός τεχνικός έριξε στο παιχνίδι τον Χόντα αντί του Μοντολίβο και ο Ιάπωνας άσος «άγγιξε» το 1-0 στο 48’, σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν η μοναδική μεγάλη ευκαιρία των «ροσονέρι» στο παιχνίδι, καθώς στα υπόλοιπα λεπτά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν την Κιέβο.

Μάλιστα η Μίλαν θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ στο 53’, όταν ο Άλεξ σε προσπάθεια να διώξει το γύρισμα του Πελισιέ, έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Λόπεθ απομάκρυνε δύσκολα τα σουτ των Σκελότο και Παλόσκι, κρατώντας το μηδέν μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.