Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα η Λεβερκούζεν (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Πήρε προβάδισμα η Λεβερκούζεν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2015 23:51
Με γκολ του Τσαλχάνογλου (57’), η Λεβερκούζεν του Κυριάκου Παπαδόπουλου κέρδισε με 1-0 την Ατλέτικο στην «Μπάι Αρένα» και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στη Μαδρίτη. Είχαν και δοκάρι οι γηπεδούχοι (26’), με δέκα από το 76’ λόγω αποβολής του Τιάγκο οι «ροχιμπλάνκος».

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Λεβερκούζεν, η οποία κέρδισε με 1-0 την Ατλέτικο στη «Μπάι Αρίνα», με τους περσινούς φιναλίστ να καλούνται πλέον να ανατρέψουν το σκορ στη ρεβάνς του «Βιθέντε Καλντερόν».

Καλύτερη ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου (έπαιξε σε όλο το ματς), η οποία είχε καλές ευκαιρίες και δοκάρι με τον Σπάχιτς (26’) ώσπου στο 57’ ο Τσαλχάνογλου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με δέκα παίκτες από το 76’ η ομάδα του Σιμεόνε λόγω αποβολής του Τιάγκο, που χάνει τη ρεβάνς όπως και ο Γκοντίν καθώς συμπλήρωσε κάρτες.

Το ματς:


Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα άνηκε στην Ατλέτικο, η οποία απείλησε με κοντινή κεφαλιά του Γκριεζμάν στο 9ο λεπτό, με τη μπάλα όμως να φεύγει άουτ.

Οι «ροχιμπλάνκος» προτίμησαν να δώσουν χώρο στην Λεβερκούζεν, η οποία δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 13’, με τον Μάντζουκιτς να σώζει στη γραμμή το σουτ του Σπάχιτς. Ο Βόσνιος αμυντικός απείλησε ξανά την εστία του Μογιά, καθώς στο 24’ επιχείρησε το μακρινό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ισπανού πορτιέρο.

Στον αντίποδα η Ατλέτικο πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο πρώτο μέρος, ενώ έχασε με τραυματισμούς τους Σικέιρα (38’) και Σαόυλ (42’). Παρόλα αυτά, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θα μπορούσε να πάει με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, με τον Λένο να πραγματοποιεί εκπληκτική επέμβαση σε γυριστό σουτ του Τιάγκο στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στην επανάληψη ωστόσο στο 57’ η Λεβερκούζεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Μπελαραμπί με τρομερή ενέργεια τράβηξε πάνω του την άμυνα της Ατλέτικο και με ωραίο τακουνάκι «έστρωσε» στον Τσαλχάνογλου, ο οποίος «έγραψε» από κοντά το 1-0.

Παρά το γκολ, ο αγώνας συνέχισε να έχει κακό ρυθμό και στο 76’ η Ατλέτικο έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Τιάγκο για φάουλ στον Μπελαραμπί. Ωστόσο στα υπόλοιπα λεπτά η Λεβερκούζεν προτίμησε να μην ρισκάρει, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε και να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.