Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη και +4 η Ρεάλ (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκη και +4 η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2015 00:36
Με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος (56' Μπενζεμά, 69' Ρονάλντο), η Ρεάλ κέρδισε με 2-0 την Έλτσε στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο» και ξέφυγε με +4 από τη 2η Μπαρτσελόνα.

Στο 100ο παιχνίδι του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Ρεάλ, η «βασίλισσα» πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Έλτσε και σε συνδυασμό με την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Μάλαγα στο «Καμπ Νου» (0-1), ξέφυγε με +4 στην κορυφή της Πριμέρα.

Οι «μερένγκες» είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος, με τον Ρονάλντο να είχε δοκάρι (4’) και αρκετές ακόμα καλές στιγμές για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Μάλιστα στο 40’ ο Μπενζεμά κατάφερε να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Η Ρεάλ έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο μέρος και στις αρχές της επανάληψης λίγο έλλειψε να πληρώσει την αστοχία της, ωστόσο ο Κασίγιας απόκρουσε το σουτ του Νίγεθ στο 48’. Αξίζει να σημειωθεί πως πέντε λεπτά μετά ο παίκτης των γηπεδούχων γλίτωσε την κόκκινη για εγκληματικό φάουλ στον Μπέιλ.

Η ομάδα του Αντσελότι συνέχισε να έχει τον έλεγχο και κατάφερε να προηγηθεί στο 56’ με γκολ του Μπενζεμά, ενώ στο 69’ ο Ρονάλντο «σφράγισε» τη νίκη της Ρεάλ με δυνατή κεφαλιά


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.