Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επεισόδια και εισβολή οπαδών στη Λεωφόρο! (video)

Επεισόδια και εισβολή οπαδών στη Λεωφόρο! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2015 18:41
Ξέφυγε η κατάσταση στη Λεωφόρο μιάμιση ώρα πριν από τη σέντρα του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός καθώς οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησαν παίκτες των «ερυθρόλευκων» που έφυγαν στ’ αποδυτήρια.

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στη Λεωφόρο λίγη ώρα πριν από τη σέντρα του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Όλα ξεκίνησαν μετά από απόπειρα του Βαγγέλη Μαρινάκη να μπει στον αγωνιστικό χώρο, καθώς οπαδοί του Παναθηναϊκού του πέταξαν αρκετές φωτοβολίδες, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να οδηγηθεί αμέσως στ' αποδυτήρια.

Ωστόσο τα επεισόδια δεν σταμάτησαν εκεί. Στην αναγνωριστική βόλτα από τους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού έπεσαν φωτοβολίδες ενώ στη συνέχεια τα πράγματα ξέφυγαν, με οπαδούς του Παναθηναϊκού να κάνουν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και τους παίκτες των «ερυθρόλευκων» να φεύγουν στα αποδυτήρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Περέιρα βρέθηκε στο πέταλο των οργανωμένων και φέρεται να είπε σε φίλο του Παναθηναϊκού: «Μπες μέσα, χτυπήστε εμένα», ενώ κάποιοι προσπάθησαν να χτυπήσουν τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Ακολούθησε η επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ που έκαναν χρήση χημικών, ενώ σημειώθηκαν και συγκρούσεις με οπαδούς. Λίγη ώρα αργότερα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Παναθηναϊκού προκειμένου να ηρεμίσει η κατάσταση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.