Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Τσέλσι και Παρί (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Τσέλσι και Παρί (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2015 23:36
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι στο Παρίσι, σκορ που δίνει μικρό προβάδισμα πρόκρισης στους «μπλε» ενόψει του επαναληπτικού στο Λονδίνο. Ιβάνοβιτς (36’) και Καβάνι (54’) τα γκολ, ευκαιρίες για την ανατροπή είχαν οι γηπεδούχοι.

Δεν είχε νικητή η πρώτη μονομαχία της Τσέλσι με την Παρι Σεν Ζερμέν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Παρκ Ντε Πρενς» και η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό του Λονδίνου, όπου η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο έχει μικρό προβάδισμα λόγω του εκτός έδρας γκολ.

Καλύτερη η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα με ωραίο γκολ από τον Ιβάνοβιτς (36’), ωστόσο στην επανάληψη κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Καβάνι (54’) και είχε σημαντικές ευκαιρίες για να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Τσέλσι και Παρί (video)
Αρκετά συντηρητικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με την Παρί Σεν Ζερμέν να είχε την υπεροχή, ωστόσο η ομάδα του Λοράν Μπλαν δυσκολευόταν να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα της Τσέλσι.

Οι «πρωτευουσιάνοι» είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 34’ με κεφαλιά του Καβάνι που απόκρουσε εντυπωσιακά ο Κουρτουά και δύο λεπτά μετά η Τσέλσι κατάφερε να πάρει το προβάδισμα μετά από εκπληκτικό συνδυασμό τριών αμυντικών! Ο Τέρι έβγαλε τη σέντρα για τον Κέιχιλ, αυτός έστειλε τη μπάλα με τακουνάκι (!) στον Ιβάνοβιτς και ο Σέρβος «έγραψε» το 1-0 με κοντινή κεφαλιά.

Η ομάδα του Ζόζε Μουρίνιο πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, όμως στην επανάληψη, η Παρί μπήκε δυνατά και έφτασε στην ισοφάριση στο 54’ με γκολ του Καβάνι. Ο Ματουιντί βρέθηκε μόνος του από αριστερά και έβγαλε την σέντρα στον Ουρουγουανό, ο οποίος από κοντά νίκησε τον Κουρτουά με κεφαλιά, «γράφοντας» το 1-1.

Η Παρί συνέχιζε να έχει την υπεροχή και θα μπορούσε να φτάσει στην ολική ανατροπή, έχοντας καλή στιγμή στο 59’ με σουτ του Λαβέτσι που έδιωξε ο Αθπιλικουέτα λίγο πιο μπροστά από τη γραμμή, ενώ στο 80’ ο Καβάνι βρέθηκε απέναντι στον Κουρτουά, ωστόσο δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Βέλγου πορτιέρο.

Η Τσέλσι είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο έχοντας ξεκάθαρο στόχο να φύγει με το 1-1 από το Παρίσι, κάτι που δεν θα είχε καταφέρει εάν ο Κουρτουά δεν απόκρουε εντυπωσιακά τη κεφαλιά του Ιμπραίμοβιτς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό του «Στάμφορντ Μπρίτζ» σε δύο εβδομάδες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.