Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίτσελ: «Με πονάει που δεν ολοκλήρωσα το έργο μου»

Μίτσελ: «Με πονάει που δεν ολοκλήρωσα το έργο μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2015 21:51
Το παράπονο ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο του στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μίτσελ, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και σχολίασε τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει κάποια στιγμή τον πάγκο της Ρεάλ.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Elite Sport», ο Μίτσελ μίλησε για την θητεία του στον Ολυμπιακό και αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Απλά ο πρόεδρος, ως ιδιοκτήτης του συλλόγου, πήρε την απόφαση και πρέπει να την δεχτείς και να υπακούσεις. Με πονάει που δεν ολοκλήρωσα το έργο μου. Νομίζω πως τα δύο τελευταία χρόνια άφησα καλές εντυπώσεις όμως είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχτούμε τα πράγματα όπως έρχονται», δήλωσε ο Μίτσελ ο οποίος αποκάλυψε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης του ανακοίνωσε την απόφαση του ενώ έπιναν καφέ:

«Ήρθε στο σπίτι μου, ήπιαμε έναν καφέ και μου είπε πως δεν θα συνέχιζα, έτσι έγινε. Το είπα στη γυναίκα μου, επειδή όμως κάνω πλάκες δεν με πίστεψε, όμως έτσι ήταν. Φτιάξαμε βαλίτσες και επιστρέψαμε στην Ισπανία».

«Η Ρεάλ προετοιμάζει τον Ζιντάν για να είναι ο επόμενος τεχνικός»


Ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε και στα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει κάποια στιγμή τον πάγκο της Ρεάλ, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Κάρλο Αντσελότι:

«Δεν σκοπεύω να είμαι αιώνιος υποψήφιος για τη θέση. Δεν είναι πως δεν έχω φιλοδοξία να αναλάβω ή πως αισθάνομαι ότι δεν έχω τα προσόντα, όμως δεν εξαρτάται ούτε από μένα ούτε από τα αποτελέσματα. Πιστεύω άλλωστε ότι η Ρεάλ προετοιμάζει τον Ζιντάν για να είναι ο επόμενος τεχνικός της μετά τον Αντσελότι»

Όσον αφορά τον Κάρλο Αντσελότι, τόνισε: «Είναι ο ιδανικός προπονητής για τη Ρεάλ. Δεν θέλει τα φώτα της δημοσιότητας και γνωρίζει τα πράγματα. Έχει εργαστεί με προέδρους όπως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς και γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει όταν πηγαίνει στα αποδυτήρια αλλά και τι πρόκειται να του ζητηθεί από τη διοίκηση»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.