Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δέλλας: «Το καλύτερο μας εαυτό κόντρα στον Ολυμπιακό»

Δέλλας: «Το καλύτερο μας εαυτό κόντρα στον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/2/2015 16:36
Παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχει δώσει η ΑΕΚ, χαρακτήρισε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ώστε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο Κύπελλο επικεντρώνει την προσοχή της ΑΕΚ, η οποία την Τετάρτη (11/2) αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο του πρώτου προημιτελικού της διοργάνωσης.

ο Τραϊανός Δέλλας, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Δευτέρας, έστειλε το μήνυμα πως θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κάνουν σωστά τη δουλειά τους:

«Στόχος μας για το Κύπελλο, όπως ξέρετε όλοι, είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το πόσο ψηλά θα είναι αυτό δεν το ξέρουμε και δεν μπορούμε να το πούμε. Το παιχνίδι της Τετάρτης έχει πολλές ιδιαιτερότητες σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που έχουμε παίξει μέχρι τώρα, αλλά σε κάθε περίπτωση και αυτός είναι ένας αγώνας και πρέπει να είμαστε όλοι καλά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όπως κάνουμε κάθε φορά, έτσι και την Τετάρτη θα πάμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Πάνω από όλα για εμάς είναι το πρωτάθλημα και να φτάσουμε όπως είπα και πριν όσο πιο ψηλά στο Κύπελλο. Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει πάνω από όλα εσείς να είστε καλά, για αυτό θέλω να είστε απόλυτα προσεκτικοί παντού, ώστε να έχετε την υγεία σας»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.