Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: Τεσσάρα πριν το «Καραϊσκάκη»

Football League: Τεσσάρα πριν το «Καραϊσκάκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/2/2015 20:30
Με πρωταγωνιστή τον Ανάκογλου ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (14΄, 53’), η ΑΕΚ κέρδισε με 4-1 τα Χανιά στο ΟΑΚΑ και πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο πρώτο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Λαμπρόπουλος (29’) και Αραβίδης (82’) τα άλλα γκολ, μείωσαν με πέναλτι του Πάγκαλου (35’) οι φιλοξενούμενοι.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε απέναντι στα Χανιά η ΑΕΚ. Η «Ένωση» πήρε τη νίκη με 4-1 στο ΟΑΚΑ και ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 14ο λεπτό με ωραία ενέργεια και σουτ του Ανάκογλου. Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο και στο 29’ διπλασίασε το προβάδισμα της με ανάποδη κεφαλιά του Λαμπρόπουλου (βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ), έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ρόβα.

Τα Χανιά κατάφεραν να μειώσουν στο 35’, με τον διαιτητή να δίνει ανύπαρκτο πέναλτι σε ανατροπή του Πάγκαλου από τον Πεταυράκη. Ο αρχηγός των φιλοξενούμενων ανέλαβε και την εκτέλεση, «γράφοντας» το 2-1, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ μπήκε αποφασισμένη να «κλειδώσει» τη νίκη και στο 53’ ο Ανάκογλου, με δεύτερο προσωπικό γκολ, έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητα, ωστόσο κατάφεραν να πετύχουν ακόμα ένα τέρμα, με τον Αραβίδη να διαμορφώνει το τελικό 4-1 στο 82’, μετά από εξαιρετική κάθετη του Μπαρμπόσα.

Στα αξιοσημείωτα η παρθενική συμμετοχή του Μακόλεϊ Κρισάντους, που πέρασε στο παιχνίδι στο 78ο λεπτό, ενώ ο Ντακόλ τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Αραβίδη στο 42'.

ΑΕΚ: Ανέστης, Πεταυράκης, Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Ρόβας, Ανάκογλου (78’ Κρισάντους), Μπαρμπόσα, Ντακόλ (42’ λ.τ. Αραβίδης), Ντούνης (70’ Γιόχανσον), Μπρέσεβιτς

Χανιά: Σικαλιάς, Γκότοβος, Οικονομόπουλος, Κοντέων, Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Ενγκουέμ (57’ Γκούμας), Πάγκαλος, Γκονζάλες, Ρόχας, Κρητικός

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.