Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «16» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)

Κύπελλο Αγγλίας: Στους «16» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/2/2015 00:32
Την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας εξασφάλισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κέρδισε με 3-0 την Κέιμπριτζ στο «Όλντ Τράφορντ» και «σφράγισε» το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Πρέστον.

Μετά το 0-0 στην έδρα της Κέιμπριτζ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη με 3-0 στον επαναληπτικό του «Όλντ Τράφορντ» και εξασφάλισε την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου.

Αφού γλίτωσε το σοκ στο πρώτο λεπτό, με τον Έλιοτ να σημαδεύει το δοκάρι του Ντε Χέα, η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ πήρε τη νίκη χάρη στα τέρματα των Μάτα (25’), Ρόχο (32’) και Γουίλσον (73’).

Αντίπαλος των «κόκκινων διαβόλων» στους «16» θα είναι η Πρέστον, η οποία κέρδισε με 3-1 στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ανατρέποντας το σκορ στο δεύτερο μέρος.

Την πρόκριση με το ίδιο σκορ και με τον ίδιο τρόπο πήρε η Σάντερλαντ. Οι «μαυρόγατες» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην έδρα της Φούλαμ, ωστόσο έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο μέρος (3-1) και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «16». Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος έφτασε τις 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.

Τα ζευγάρια της φάσης των «16»:


Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ/Μπόλτον
Άστον Βίλα – Λέστερ
Μπράντφορντ – Σάντερλαντ
Ντέρμπι – Ρέντινγκ
Άρσεναλ – Μίντλεσμπρο
Γουέστ Μπρομ – Γουέστ Χαμ
Μπλάκμπερν – Στόουκ
Πρέστον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.