Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διώξεις για πιθανή χειραγώγηση αγώνων σε Βέροια, Εργοτέλη

Διώξεις για πιθανή χειραγώγηση αγώνων σε Βέροια, Εργοτέλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/2/2015 21:43
Σε απολογία για «χειραγώγηση αγώνων» κλήθηκαν από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ η Βέροια και ο Εργοτέλης.

Για «χειραγώγηση αγώνων με σκοπό την στοιχηματική απάτη» κατηγορούνται Βέροια και Εργοτέλης. Η δίωξη ασκείται μετά από στοιχεία και εκθέσεις της UEFA για τους αγώνες πρωταθλήματος Ολυμπιακού - Βέροιας (3-0), ΠΑΟΚ - Βέροιας (4-1), Εργοτέλη - Ολυμπιακού (2-3).

Να σημειωθεί ότι σε απολογία έχουν κληθεί μόνο οι δύο ομάδες με το σκεπτικό ότι «έκατσαν» να χάσουν και πως οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δεν είχαν κάποια εμπλοκή.

Η Βέροια κλήθηκε επίσης για τη συμπεριφορά των οπαδών, όπως επίσης οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση:


Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 05-02-2015 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 21η Αγωνιστική. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Βέροια: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Βέροια-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Βέροια-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Παναιτωλικός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ ΟΦΗ: διότι: « Βάσει των αναφερομένων στο υπ’ αριθ. πρωτ. 1041/29-1-2015 έγγραφο της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, το οποίο κοινοποιείται στην Επιτροπή μας και σας το κοινοποιούμε συνημμένο στην παρούσα, καλείστε ενώπιόν μας την Πέμπτη 5-2-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία ως υπαίτιοι για την μη τέλεση του αγώνα της ομάδας σας, ο οποίος είχε ορισθεί να τελεστεί στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, την 1-2-2015 με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ήτοι για πειθαρχικές παραβάσεις που προβλέπονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τα άρθρα 17 παρ. 2 και 21 παρ. 3, 4 και 10 του Κ.Α.Π. Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Ο».

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 28/1/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 5-2-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 28/1/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 5-2-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.