Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με ανατροπή η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με ανατροπή η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2015 23:57
Παρότι η Βιγιαρεάλ πήρε δύο φορές το προβάδισμα μέσα στο «Καμπ Νου», η Μπαρτσελόνα έκανε την ανατροπή (3-2) και μείωσε ξανά στο -1 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ρεάλ. Νεϊμάρ (45’), Ραφίνια (53’) και Μέσι (55’) τα γκολ των «μπλαουγκράνα», Τσερίσεφ (30’) και Βιέτο (50’) οι σκόρερ των φιλοξενούμενων.

Η Μπαρτσελόνα υποχρέωσε την Βιγιαρεάλ στην πρώτη της ήττα μετά από 9 παιχνίδια πρωταθλήματος. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ απέναντι στο «κίτρινου υποβρύχιο», ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη (3-2) και να διατηρήσει στο -1 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Ρεάλ (που έχει παιχνίδι λιγότερο).

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν την κατοχή, ωστόσο δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Βιγιαρεάλ και το πλήρωσαν στο 30’, με τον Τσερίσεφ να δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να ισοφαρίσει στο φινάλε του πρώτου μέρους με γκολ του Νεϊμάρ, ωστόσο αυτό δεν πτόησε την Βιγιαρεάλ, η οποία πήρε εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Βιέτο στο 50’.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, καθώς στο 52’ ο Ραφίνια ευνοήθηκε από τους κόντρες και ισοφάρισε σε 2-2, ενώ δύο λεπτά μετά ο Μέσι με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής, ολοκλήρωσε την ανατροπή για τους Καταλανούς.

Το 3-2 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Μπαρτσελόνα να φτάνει τους 50 βαθμούς και να μειώνει ξανά στο -1 από τη Ρεάλ, ενώ η Βιγιαρεάλ έμεινε στην 6η θέση με -4 από την 4η Σεβίλλη, που κέρδισε νωρίτερα με 3-2 την Εσπανιόλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βιγιαρεάλ έγινε η πρώτη ομάδα τη φετινή σεζόν που έβαλε δύο γκολ στο «Καμπ Νου», ενώ οι ομάδες αναμένεται να συναντηθούν ξανά σε 9 ημέρες για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.