Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ξέφυγε με +5 ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Ξέφυγε με +5 ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2015 22:55
Με σκόρερ τους Μήτρογλου (71') και Ντοσεβί (87'), ο Ολυμπιακός έφυγε με τη νίκη (2-0) από την έδρα της Βέροιας και ξέφυγε με +5 από τον ΠΑΟΚ μια εβδομάδα πριν το μεταξύ τους παιχνίδι στην Τούμπα. Με εννέα παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι που είχαν δοκάρι για να ανοίξουν το σκορ.

Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε αρκετά κόντρα στη Βέροια, ωστόσο κατάφερε να πάρει τη νίκη (2-0) που του επέτρεψε να ξεφύγει με +5 από τον ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονταν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 12’ λόγω αποβολής του Μπαλάφα (για εξύβριση στον διαιτητή), ωστόσο δεν μπορούσαν να βρουν τον τρόπο για να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι μάλιστα είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Μπατιόν (18’) για να πάρουν το προβάδισμα.

Στο 24’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Ελαμπντελαουί στην περιοχή, με την εικόνα του αγώνα να μην αλλάζει στην επανάληψη, καθώς με εξαίρεση δύο σουτ των Μήτρογλου (48’) και Φορτούνη (57’), η ομάδα του Περέιρα δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία της Βέροιας.

Μάλιστα στο 63’ οι γηπεδούχοι έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα, με τον Ντουμίτρου να βγαίνει απέναντι στον Μέγιερι, ωστόσο προτίμησε το σουτ αντί την πάσα στον αμαρκάριστο Καλτσά, με αποτέλεσμα ο Ούγγρος πορτιέρο να μπλοκάρει τη μπάλα.

Ο Περέιρα έριξε στο παιχνίδι τους Τσόρι και Χάρα αντί των Αφελάι και Μαζουάκου και στο 71’ ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει προβάδισμα. Μετά από εξαιρετική πάσα του Φορτούνη, ο Μήτρογλου βρέθηκε απέναντι στον Καντιμοίρη και δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 1-0.

Πέντε λεπτά μετά η Βέροια έμεινε με εννέα παίκτες για φάουλ του Μπαρτιόν, ο οποίος χειροκρότησε ειρωνικά για την απόφαση του διαιτητή, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ένταση με τον Μανιάτη.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 87’ ο Ντοσεβί, «κλειδώνοντας» τη νίκη για τον Ολυμπιακό, που ξέφυγε με +5 μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι στην Τούμπα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.