Ολυμπιακός: Δυνατό φιλικό τεστ με την Άλκμααρ στην Ολλανδία
Στην οριστικοποίηση των φιλικών αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του προχωρά ο Ολυμπιακός.Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Άλκμααρ, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ολλανδική ομάδα στις 25 Ιουλίου στο «AFAS Stadion».
Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί μέρος του σχεδιασμού του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έχει ζητήσει τη διεξαγωγή έξι ισχυρών φιλικών τεστ κατά τη διαμονή της ομάδας στην Ολλανδία, από τις 3 έως τις 26 Ιουλίου.
Εκτός από την Άλκμααρ, το πρόγραμμα των Πειραιωτών περιλαμβάνει ήδη και την αναμέτρηση με την πολωνική Πογκόν, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 6 Ιουλίου.
🔴⚪⚫ AZ kent de eerste oefentegenstanders van de zomer. Op de Fandag van 25 juli komt het Griekse Olympiakos naar het AFAS Stadion, met gratis toegang. Eerder, op 27 juni, oefent AZ tegen Jong AZ in Dirkshorn. ⚽https://t.co/QLs8QylpKM pic.twitter.com/mnqpGtAlvB
— AZFanpage (@AZFanpage) June 11, 2026