Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στην Άρσεναλ ο Παουλίστα

Και επίσημα στην Άρσεναλ ο Παουλίστα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2015 18:45
Παίκτης της Άρσεναλ είναι και επίσημα ο Γκαμπριέλ Παουλίστα. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τους «κανονιέρηδες».

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Γκαμπριέλ Παουλίστα στην Άρσεναλ, με τον Βραζιλιάνο στόπερ (αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας) να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κανονιέρηδες».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η αγγλική ομάδα κατέβαλε το ποσό των 18 εκατ. ευρώ στη Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού, ενώ μέρος της συμφωνίας ήταν η παραχώρηση του Τζόελ Κάμπελ με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι.

«Προέρχομαι από μια ομάδα που δεν είναι τόσομεγάλη στη Βραζιλία. Πήγα στην Ισπανία και αυτό ήταν το πρώτο μου μεγάλο όνειρο, να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Εδώ και καιρό είχα μεγάλη επιθυμία να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ και μετά από τη κουβέντα που είχα με την οικογένειά μου, αποφασίσαμε πόσο σπουδαίο είναι που ήρθα πλέον εδώ» , δήλωσε ο Γκάμπριελ και πρόσθεσε:

«Ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο και οι οπαδοί της ομάδας μας να είναι σίγουροι πως θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τους πάντες. Το σημαντικό δεν είναι να παίζω εγώ καλά, αλλά να βοηθάω όλους τους συμπαίκτες και την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.