Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φίγκο για πρόεδρος της FIFA!

Φίγκο για πρόεδρος της FIFA!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2015 17:21
Την υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA ανακοίνωσε ο Λουίς Φίγκο και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ζεπ Μπλάτερ στις εκλογές του Μαρτίου. «Εάν αναζητήσεις τη FIFA στο διαδίκτυο, η πρώτη λέξη που εμφανίζεται είναι 'σκάνδαλο'» δήλωσε ο 42χρονος

Σε συνέντευξη του στο «CNN», ο Λουίς Φίγκο έκανε γνωστή την απόφασή του να υποβάλλει υποψηφιότητα για την προεδρία της FIFA.

Ο παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ δήλωσε πως δεν είναι ευχαριστημένος από τις πρακτικές της FIFA υπό την προεδρία του Ζεπ Μπλάτερ και πρόσθεσε πως είναι αποφασισμένος να αλλάξει την εικόνα της ομοσπονδίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φίγκο:


«Νοιάζομαι για το ποδόσφαιρο, οπότε αυτό που βλέπω, όσον αφορά στην εικόνα της FIFA, όχι μόνο τώρα αλλά και τα προηγούμενα χρόνια, δεν μου αρέσει. Εάν αναζητήσεις τη FIFA στο διαδίκτυο, η πρώτη λέξη που εμφανίζεται είναι 'σκάνδαλο', όχι κάποια θετική λέξη. Αυτό που πρέπει να αλλάξουμε αρχικά είναι η εικόνα της FIFA. Το ποδόσφαιρο αξίζει κάτι πολύ καλύτερο απ' αυτό.

Έχω μιλήσει με τόσους σημαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου, παίκτες, προπονητές και προέδρους ομοσπονδιών, οι οποίοι όλοι πιστεύουν ότι κάτι πρέπει να γίνει. Πέρυσι βρισκόμουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και είδα την αντίδραση όλων των φιλάθλων όσον αφορά στην εικόνα της FIFA. Χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας, διακυβέρνησης, διαφάνεια και αλληλεγγύη. Πιστεύω έχει έρθει η στιγμή γι' αυτό
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.