Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προς Ρόμα ο Κονοπλιάνκα

Προς Ρόμα ο Κονοπλιάνκα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2015 19:57
Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ρόμα για την απόκτηση του Εβγέν Κονοπλιάνκα βρίσκεται η Ρόμα όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της ουκρανικής ομάδας.

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Εβγέν Κονοπλιάνκα βρίσκεται η Ρόμα, καθώς όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της Ντνίπρο, η ουκρανική ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους «τζιαλορόσι» και οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να δώσουν τα χέρια:

«Η Ντνίπρο βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ρόμα για την παραχώρηση του Κονοπλιάνκα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σχεδόν σε συμφωνία. Ο σύλλογος είναι έτοιμος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ψάχνουμε ήδη τον αντικαταστάτη» δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Ντνίπρο, Αντρί Στετσένκο.

Εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία, ο Ολυμπιακός θα είναι ιδιαίτερα ωφελημένος, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την ουκρανική ομάδα για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ χωρίς αυτή να έχει στο ρόστερ το μεγάλο της αστέρι.

Ο 25χρονος Ουκρανός μεσοεπιθετικός είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ομάδα του Περέιρα, ενώ να σημειωθεί πως εκτός από τη Ρόμα, για τον παίκτη ενδιαφέρονταν Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Αγόρασε Εμπιβά η Ρόμα


Προς Ρόμα ο Κονοπλιάνκα
Τα δικαιώματα του Μαπού Γιανγκά Εμπιβά αγόρασε από τη Νιούκαστλ η Ρόμα, όπως ανακοίνωσαν οι «τζιαλορόσι».

Δεν φεύγει από τη Ρόμα ο Γιανγκά Εμπιβά, καθώς ο 25χρονος αμυντικός, που αγωνίζονταν στην ιταλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού από τη Νιούκαστλ, έπεισε τους ανθρώπους των «τζιαλορόσι» ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ και ο σύλλογος ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ρόμα κατέβαλε το ποσό των περίπου 7 εκατ. ευρώ στην Νιούκαστλ για τον Γάλλο στόπερ, ο οποίος έχει σημειώσει 20 συμμετοχές τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.